Молекулярний водень H2 - каталізатор життя
Найменша молекула у світі, Молекулярний водень , також відома як один з найпотужніших антиоксидантів у світі. Водень бере свій початок з самого зародження самого існування, і багато вчених вважають його початковим молекулярним газом, з якого виникло саме життя. В останні роки Молекулярний водень широко вивчався на предмет його численних позитивних ефектів на здоров'я, довголіття, запалення, спортивне відновлення, шляхи детоксикації, здоров'я мозку і здоров'я кишечника.
повідомлені переваги МОЛЕКУЛЯРНОГО водню
Найменша молекула у світі, Молекулярний водень , також відома як один з найпотужніших антиоксидантів у світі. Водень бере свій початок з самого зародження самого існування, і багато вчених вважають його початковим молекулярним газом, з якого виникло саме життя. В останні роки Молекулярний водень широко вивчався на предмет його численних позитивних ефектів на здоров'я, довголіття, запалення, спортивне відновлення, шляхи детоксикації, здоров'я мозку і здоров'я кишечника.
повідомлені переваги МОЛЕКУЛЯРНОГО водню
- Підтримує здорову внутрішню ферментацію кишечника і здоров'я кишечника
- підтримує травлення
- діє як адаптоген в організмі
- створює баланс всередині тіла
- сильні протизапальні властивості
- природно очищає організм
- активує ті ж самі корисні метаболічні шляхи, які зазвичай активуються при щоденних фізичних вправах (тобто Молекулярний водень є міметиком вправ)
- активує експресію Nrf2, природний антиоксидантний шлях організму
- підтримує відновлення після вправ
- покращує і захищає функцію мітохондрій
- нейропротекторні властивості
- підтримує пам'ять
- підвищує загальну енергію
- покращує настрій (при тривалому постійному використанні)
- допомагає здатності організму боротися зі стресом
- підвищує фізичну витривалість
- сприяє клітинному здоров'ю
- сприяє кращому засвоєнню поживних речовин в організмі
- сприяє кращому зволоженню організму
- покращує рухливість суглобів
- сприяє циркуляції крові
- підтримує більш низькі рівні насичених жирів і холестерину
- антивікові переваги для більш гладкої шкіри
- покращує роботу кишечника
https://privatelink.de/?https://subtle.energy/virtual-hydrogen/?goal=0_d05f2db778-1dfcbc6637-228453445&mc_cid=1dfcbc6637&mc_eid=5958ed8b32