Що нового?

Придбаний Вірус ЯжеМать: відпустити, щоб жити (Ірина Юр)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 644 ГРН
Учасників: 0 з 18
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

вірус ЯжеМать: відпустити, щоб жити

Дорослішання дитини і його відхід в самостійне життя — один з найважчих криз в житті жінки

чому так важко відпустити дитину?

Часто дитина компенсує нам те, чого ми потребуємо.
Частину цього ми усвідомлюємо, а щось компенсується на неусвідомленому рівні.
Прихильність, почуття потрібності, любові, прийняття, виправдання в своїй бездіяльності, підстава, щоб не йти туди, де страшно і т.д - і це далеко не повний список.

сімейні традиції говорять " так треба!" або ми хочемо вберегти дітей від свого досвіду.
Ми можемо слідувати моделі сімейної системи, голосом мами звучить в голові, а можемо, якщо у нас були складні відносини з батьками, діяти навпаки, думаючи, що так оберігаємо дітей.

вплив соціальних моделей
Дуже багато картинок щасливих сімей. Багато "правильних" мам і" розумних " дітей. І вони разом. Це мило і безпечно.
Але ми забуваємо, що це-тільки Міраж. Реальність, на жаль, набагато суворіша. Але про це ніхто не розповідає.

Страх змін.
Якщо дитина піде в своє життя, нам потрібно буде змінитися. Неодмінно. І дуже багато перебудувати в своєму житті. Оскільки всередині ми всі прагнемо до стабільності/безпеки, то, зробити крок туди дуже непросто.

2 дні практик !!!
Додатковий блок для вироблення стратегії в записі

1 день. Я і моя дитина
  • Практика. Внутрішній вік дитини.
в якому віці застигло сприйняття віку дитини, з чим це пов'язано і що з цим робити.
  • Практика. Ти-це ти.
повернення реального віку дитині. Без цього відпустити його в самостійне життя не вийде.
  • Практика. Навіщо ти мені? Знайти те, що компенсує, заповнює вам дитина. Варіантів безліч. Як визначити і скорегувати.
  • Практика. Це належить тільки мені. Робота з материнською тривогою, безсиллям, безпорадністю і т. д
блок самостійної роботи

Робота з Архетипами. Цикл розвитку жінки. Переходи та ініціації. Побудова стратегії виходу з кризи.

2 день. Я і моє життя
  • Практика. Я і материнська модель родової системи.
у кожній родовій системі є свої стратегії побудови зв'язку з дітьми. Якщо вас досі не відпустила ваша мама, то як може бути у Вашому житті інакше? Ви несвідомо будете прагнути "бути як вони". Як все створити свою модель і залишитися в згоді з родової материнської моделлю?
  • Практика. Я і соціальна Система.
ще одна зона, що робить на нас величезний вплив. Як не піддатися ілюзії і обіцянкам "безумовно щасливою" моделі, що диктується соціальною системою.
  • Практика Нове Життя: хто я?
перемістити фокус з ролі матері і навчиться новим стратегіям для свого власного життя.

Завершальна практика. Ти теж справишся.
Передача досвіду в Польовій структурі.
https://privatelink.de/?https://irinayur.getcourse.ru/virusIzeMat

Угорі