вірус ЯжеМать: відпустити, щоб жити
Дорослішання дитини і його відхід в самостійне життя — один з найважчих криз в житті жінки
чому так важко відпустити дитину?
Часто дитина компенсує нам те, чого ми потребуємо.
Частину цього ми усвідомлюємо, а щось компенсується на неусвідомленому рівні.
Прихильність, почуття потрібності, любові, прийняття, виправдання в своїй бездіяльності, підстава, щоб не йти туди, де страшно і т.д - і це далеко не повний список.
сімейні традиції говорять " так треба!" або ми хочемо вберегти дітей від свого досвіду.
Ми можемо слідувати моделі сімейної системи, голосом мами звучить в голові, а можемо, якщо у нас були складні відносини з батьками, діяти навпаки, думаючи, що так оберігаємо дітей.
вплив соціальних моделей
Дуже багато картинок щасливих сімей. Багато "правильних" мам і" розумних " дітей. І вони разом. Це мило і безпечно.
Але ми забуваємо, що це-тільки Міраж. Реальність, на жаль, набагато суворіша. Але про це ніхто не розповідає.
Страх змін.
Якщо дитина піде в своє життя, нам потрібно буде змінитися. Неодмінно. І дуже багато перебудувати в своєму житті. Оскільки всередині ми всі прагнемо до стабільності/безпеки, то, зробити крок туди дуже непросто.
2 дні практик !!!
Додатковий блок для вироблення стратегії в записі
1 день. Я і моя дитина
Робота з Архетипами. Цикл розвитку жінки. Переходи та ініціації. Побудова стратегії виходу з кризи.
2 день. Я і моє життя
Завершальна практика. Ти теж справишся.
Передача досвіду в Польовій структурі.
Додатковий блок для вироблення стратегії в записі
1 день. Я і моя дитина
- Практика. Внутрішній вік дитини.
- Практика. Ти-це ти.
- Практика. Навіщо ти мені? Знайти те, що компенсує, заповнює вам дитина. Варіантів безліч. Як визначити і скорегувати.
- Практика. Це належить тільки мені. Робота з материнською тривогою, безсиллям, безпорадністю і т. д
Робота з Архетипами. Цикл розвитку жінки. Переходи та ініціації. Побудова стратегії виходу з кризи.
2 день. Я і моє життя
- Практика. Я і материнська модель родової системи.
- Практика. Я і соціальна Система.
- Практика Нове Життя: хто я?
Завершальна практика. Ти теж справишся.
Передача досвіду в Польовій структурі.
https://privatelink.de/?https://irinayur.getcourse.ru/virusIzeMat