Зробіть прекрасніше кожен місяць року, вишиваючи ці чудові сезонні візерунки. Слідкуйте за змінами в природі та світі місяць за місяцем: від сніжинок і ведмедів на лижах у січні— до конвалій у травні, від збору насіння в жовтні — до різдвяних ангелів у грудні. Дизайнер Юміко Хігучі пропонує 38 візерунків в актуальному лаконічному стилі — барвистих, милих і радують око. Повісити вишивку на стіну в рамці або прикрасити їй щось корисне-вибір за вами.
Красиві фотографії, доступні покрокові інструкції і докладні схеми надихнуть вишивальниць будь-якого рівня підготовки.
я вдячна природі за всі багатства, якими вона великодушно нас обдаровує. Є особлива насолода в тому, щоб класти стібок за стібком, розмірковуючи, як пори року неквапливо змінюють один одного.
У цей круговорот залучено все живе на землі: дерева, квіти і трави, комахи, птахи, звірі і, звичайно, люди. Зародження нового життя навесні, безтурботна радість влітку, щедрі плоди восени, спокій і затишшя взимку. Явища річного циклу я вирішила об'єднати темою"Дванадцять місяців". Стібок за стібком ми прослідкуємо через всі сезони, досліджуючи їх красу і різноманітність.
У книзі представлені різноманітні схеми: від найпростіших до вимагають вправності і завзятості. Якщо ви новачок у вишивці, почніть з нескладних одиночних мотивів. Такі візерунки є в кожній частині.
Ви можете прикрасити вишивкою різні речі. А може натягнути готову роботу на підрамник і повісити на стіну, як справжню картину.
У наш час споживчого достатку рукоділля йде в минуле. І все ж мені дуже хочеться, щоб це заняття припало вам до душі і принесло справжнє задоволення і умиротворення.
У цей круговорот залучено все живе на землі: дерева, квіти і трави, комахи, птахи, звірі і, звичайно, люди. Зародження нового життя навесні, безтурботна радість влітку, щедрі плоди восени, спокій і затишшя взимку. Явища річного циклу я вирішила об'єднати темою"Дванадцять місяців". Стібок за стібком ми прослідкуємо через всі сезони, досліджуючи їх красу і різноманітність.
У книзі представлені різноманітні схеми: від найпростіших до вимагають вправності і завзятості. Якщо ви новачок у вишивці, почніть з нескладних одиночних мотивів. Такі візерунки є в кожній частині.
Ви можете прикрасити вишивкою різні речі. А може натягнути готову роботу на підрамник і повісити на стіну, як справжню картину.
У наш час споживчого достатку рукоділля йде в минуле. І все ж мені дуже хочеться, щоб це заняття припало вам до душі і принесло справжнє задоволення і умиротворення.
дата написання : 2022
Формат: pdf
https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/vyshivka-s-yumiko-higuchi/