Що нового?

Придбаний Висока рослинна кухня. Повне керівництво по веганському прикорму і харчування (Саша Гарікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 328 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Повне керівництво по веганському прикорму для дітей від 6 місяців до 4 років
Це найпотужніша і всеосяжна праця за всю історію мого блогу. Я вклала в нього всю інформацію, яку вивчила за 2 роки по харчуванню дітей-веганів, це 30 зрозумілих і ємних сторінок, які відповідають на всі питання вебінар пройде за його тезами.

В основі керівництва лежить видання Eating well: Vegan Infants & amp; Under 5S від First Steps Nutrition Trust (я замовляла переклад) – це книга, створена у Великобританії для фахівців з дієтичного харчування, компаній громадської охорони здоров'я, співробітників громадського харчування, педіатрів, а також для батьків і сімей. Крім того, я включила сюди рекомендації від американської дієтологічної асоціації, рід Мангельс, Кейті Кавангх-Прочаска, Лучано Проетті і Американської академії педіатрії. З цим посібником ви точно будете знати, як ростити дитину на рослинному харчуванні, щоб він виріс сильним і здоровим. Без страхів і без помилок

Може, ви не знали - найтитулованіші асоціації з харчування впевнено визнали рослинне харчування здоровим для дітей, існують офіційні рекомендації з харчування для малюків, ви їх дізнаєтеся

що є в посібнику? Все!
  • ці самі рекомендації по харчуванню на кожен віковий етап з самого початку прикорму
  • приклади раціонів і норми БЖУ під кожен вік
  • харчові групи, вітаміни, мінерали і звідки їх брати
  • Які особливості і правила складання раціону
  • Як захиститися від ризиків
  • які добавки потрібні і в яких дозуваннях
  • Критерії хорошого розвитку і зростання дитини ✅ Золоті правила для кожного віку
  • список аналізів від нутриціолога-вегана під кожен вік
чи потрібно нагадувати, що кошти йдуть на благодійність і розвиток блогу?
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/BuMGGMullrc/

Угорі