Що нового?

Придбаний Високі продажі на ваших вебінарах! У нюансах і деталях (Олександр Ампір)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

2-х денний інтенсив, 20 і 21 січня, на тему “високі продажі на ваших вебінарах! У нюансах і деталях".
  • Чи можна з вебінарів продавати свої консультації, коучинг та особисту роботу? - так, можна.
  • а чи можна з вебінарів продавати свої курси і тренінги? - ну, відповідь очевидна.
  • а як проводити вебінари? А які Сервіси використовувати? А як зробити презентацію? І чи потрібна вона взагалі?
дуже багато питань існує навколо теми вебінарів. А коли я розповідаю, що 1,5 роки тому провів всього 1 вебінар, зробив з нього автовебінар, і він ось уже 1,5 року працює без моєї участі на повному автоматі і за цей час приніс мені близько 10 млн руб оплат, люди відразу запитують, А як це зробити? Як вони теж можуть таке повторити?

На 2-х денному інтенсиві, 20 і 21 січня, на тему “високі продажі на ваших вебінарах! У нюансах і деталях " ми якраз з усіма цими і багатьма іншими питаннями і розберемося. Все як завжди, мої авторські напрацювання, інсайти, прийоми, фішки. Ще я недавно провів марафон, на якому було 50 чоловік на піку, і після якого ми отримали 40 оплат. Уявляєте яка конверсія? І це не магія і не чудеса, це просто технології, якими я теж поділюся на інтенсиві.

Для кого? для експертів і продюсерів. Такого ви точно ніде більше не знайдете. А вже скільки конкретики і нюансів Я даю, хто був на моїх інтенсивах - ті знають.
День 1 (20 січня).
  • Як швидко сформувати навик ведення вебінарів, навіть якщо ви ніколи їх не вели, а дуже хочеться?
  • формати вебінарів. Призначення вебінарів за цілями: контентний, що продає, на лояльність, на дослідження ЦА, під автовебінар. Навіщо вони потрібні? Де і як їх застосовувати? По кожному будуть алгоритми та інструкції.
  • Автовебинарные воронки. Що це таке. Як зробити. Схема. Нюанс. Шаблон. Інструкція.
  • сервіси. Програма. Обладнання. Необхідний мінімум, з яким впорається навіть зовсім не технар.
День 2 (21 січня).
День присвячений тому, як досягати високих продажів на вебінарах і автовебінарах.
  • сценарії продають вебінарів. Схеми продажів. Закони і секрети високих конверсій.
  • від чого насправді залежать продажі на вебінарах? І як взяти продажі під свій контроль?
  • розбір помилок, в тому числі і моїх. Розповім про свої провали (розповідаю про це вкрай рідко), але там багато досвіду, з якого відразу видно, як робити не можна, і як робити правильно.
  • Як зробити презентацію? Слайд. Як оформити. Які програми потрібні для цього? Як зробити швидко і просто дизайн, і при цьому красиво?
як бачите, 1 інтенсив закриє відразу всі питання, пов'язані з вебінарами.
https://privatelink.de/?https://vk.com/ampircoach?w=wall-5267774_13897

Угорі