Що нового?

Придбаний Вітаміни та мінерали (nutriciolog_zhukova)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 48.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
друзі, я відкриваю новий закритий аккаунт по мінералам. На мій погляд, це найцікавіший мій проект.

Про що цей аккаунт?

Цей аккаунт-енциклопедія!!! У ньому будуть зібрані найактуальніші і свіжі дані про вітаміни, мікроелементи, амінокислоти та інші речовини.

Є 2 телеграм каналу, туди будуть скидатися цікаві статті та дослідження (в тому числі англомовні)+дублюватися пости. Вхід в канали тільки для учасників даного аккаунта.

По кожній речовині буде інформація:

Функції в організмі
Симптоми дефіциту
Важливі нюанси при прийомі
Як діагностувати дефіцит?
Яку форму вибрати?
У яких продуктах міститься?
Які нутрицевтики і бренди я рекомендую?

Так, в інтернеті можна знайти, що таке цинк, і при бажанні навіть рекомендоване дозування можна знайти, але що при захворюваннях нирок рекомендований цитрат цинку, а при виразках шлунка цинк-карнозин-це знання, які збиралися по крупицях роками.

Що бувають анемії, які асоціюються з дефіцитом міді і вітаміну В6 теж, напевно не всі знають.

Не всі також знають, які нюанси потрібно враховувати при вашій любові до крапельниць глутатіону. І які показники в органічних кислотах в сечі потрібно дивитися перед крапельницею.

Що хром буває не тільки пиколинат, але і полініконінат. Що магній буває різний і потрібно підбирати форму для конкретного запиту.

Цими знаннями я і буду з вами ділитися.

Сподіваюся буде корисно і цікаво. Аналогів у аккаунта на сьогоднішній день немає, враховуючи джерела інформації, які використовувалися і будуть використовуватися в акаунті.

Чи буде інформація щодо дітей? Аккаунт розрахований на дорослих людей, але коли мені трапляється цікава інформація по дітях, або у мене є якась думка, то я цією думкою ділюся.
https://privatelink.de/?https://nutriciologzhukova.ru/micro

Угорі