Що нового?

Придбаний [VitaModo] навчання гіпнозу. Демонстрація техніки (Андріс Саулитис)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 85 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я почну з того, що людина – це процес, тобто постійного "я" немає. "Я" - це якась сума інформації, яка постійно поповнюється, змінюється, пливе.

Я був другою дитиною в родині сільських вчителів іноземної мови. Народився за планом, в любові і бажанні. Дитинство-рай. Свіже повітря, сільська атмосфера – як зараз модно говорити, ексклюзивна екологічна обстановка. Хороший дитячий сад, але ми з ним спільної мови не знайшли. Я неясно пам'ятаю різних літніх жінок, які доглядали за мною, поки батьки навчали місцевих дітей іноземним мовам-в той час вкрай непотрібне заняття, можна навіть сказати, незвичайне. Які іноземні мови в радянській сільській глибинці?

В школу я пішов з шести років, так батьки використовували своє службове становище і свій адміністративний ресурс, хоч щось зробили для себе. Школа як школа, вчився, як всі хлопці, нічого особливого. Старший брат, звичайно, був для мене прикладом; і я зрозумів відразу, що мені його з наук не наздогнати. Я пішов на мирову, і це було мені вигідно. Коли у нього був гарний настрій, то він мені допомагав освоювати конкретні науки, і я відразу ставав відмінником. Коли у нього терпіння закінчувалося і його переманювала рибалка або футбол, тоді я різко здавав за оцінками.

Тато мій був інвалідом: у нього повністю була відсутня права рука. Мені пояснили, що він ветеран війни і в боях був поранений, і в результаті поранення втратив руку. Я дуже пишався татом, та й він був ніжний, але вимогливий. Мене жодного разу, повторюю, жодного разу не те що не били, але навіть руку до мене не прикладали. За всі наші з братом дитячі прокази завжди отримував чомусь брат. Ну так, теж символічно. Мама була дуже сувора, любляча і наполеглива, вміла так правильно і довго добре поставленим голосом читати повчання, що я б погодився, скоріше, на легку прочуханку, ніж це Слухати. Навіть зараз вони звучать у моїх вухах. Ось так текло моє життя до четвертого-п'ятого класу.
https://privatelink.de/?https://vitamodo.site/Video-Obuchenie-gipnozu-Demonstratsiya-tekhniki-p468865952

Угорі