Що нового?

Придбаний Вітер змін (Зіна Шамоян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6912 ГРН
Учасників: 0 з 49
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 146.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Проект: "Вітер змін" для тих, хто зрозумів в ході подій сьогодні в світі, що ми всі пішло в Новий час, де пора створювати свою реальність і вивільнятися від травм, які зжирають енергію і не дають рухатися вперед!

Навіть людина, з великою кількістю енергії падає в яму своїх травм, якщо не працює з ними. робота з травмами-це основа переходу на новий рівень.

Зміст проекту:

1.Подкаст " як вийти з тривоги в невизначений час?"
  • що таке тривога?
  • чому вона виникає у вас і як особисто вам поміняти стратегії поведінки почавши насолоджуватися, а не тривожитися, стираючи себе?!
  • що за час сьогодні і як адаптуватися?
2.Техніка " як вийти з тривоги і зловити хвилю?"
Техніка дає вам можливість перебудуватися на рівні мислення і сприйняття настільки, що у вас після просто будуть спрацьовувати взагалі інші механізми і реакції. Ви будете не тікати, стискатися і ховатися, а навпаки розкриваються і йти на зустріч, за рахунок вміння наповнювати себе і давати собі ресурс.

3.Подкаст " психологія страху."
Психологія почуття страху дуже цікава і 90% людей не розуміють взагалі, що їм страшно! Вони знаходяться в стані придушення себе, у них поступово стираються смаки, смисли, цілі і людина відчуває, що перетворився в овоч... і усвідомлення страху повертає себе! У подкасті це пояснюється і ви виходите на новий рівень.

4.Техніка"вихід зі стресу"
Техніка, яка допомагає вийти зі стресу і страху. Дає ресурс і сили.

5."Як включати жіночі гормони, стан розслабленості і щастя?"
Жіночі гормони-це те, що потрібно всім, щоб розслабитися, почути себе, своє тіло, справжні бажання. Люди ,які не чують себе, насправді, дуже напружені і тривожні. У них маса напруги і недовіри, що йде від нестачі жіночих гормонів - ендорфіну і дофаміну. Коли тіло розслаблено (не плутати з розхлябаністю) - воно зібрано і все тіло працює спільно.

6.Техніка " я включаю жіночі гормони! Мені можна все!"
Розслабленість, зібраність, наповненість - це про здорову психіку, де ви приймаєте рішення не метушитися, а діяти або відпускати і техніка цьому вчить.

7.Подкаст. "Як і за рахунок чого
заробляти більше?"
Як почати заробляти більше? Подкаст про те, що буде з грошима сьогодні, на яких станах вони приходять сьогодні і що терміново потрібно перебудувати в мисленні, щоб вийти на новий рівень!

8.Техніка " як заробляти більше на своїй енергії?"
Що значить більше заробляти на своїй енергії? Що є енергія і як відбувається обмін? Хочете відчути це на тілі? Навчитися цьому і бути наповненими щоб енергії вистачало на нові звершення? Тоді ця техніка навчить і приведе вас до цього!

9.Подкаст " вітер змін! Хто ви в Новий час і куди вам?"
Відповідь на питання: "Хто я" турбує багатьох не одне життя. Це не тільки про призначення, це і про ролі, які ви вибираєте: "дружина, мати, просто жінка"?
Це про контексти, які ви вибираєте: "Домогосподарка, бізнес вуман, просто чия то дружина"? Це про сенсах і цілях і подкаст це розкриває, після чого з'являється ясність: хто ви, куди вам і навіщо!

10.Техніка " я зустрічаю вітер змін легко і з насолодою!"
Зустрічати Новий час без стресу може тільки той, хто з собою. Хто з собою йде за руку, а не проти себе і ця техніка з'єднує з собою і своєю силою.

11.Техніка " я-вільний. Для тих, хто хоче жити своїм життям".
Потреба у Свободі-це головна потреба сильних, енергійних, людей і підприємців. Тих, хто має в завданнях взяти на себе більше інших робить це заради свободи! Всі гроші заробляються не заради грошей, а заради свободи!! Поки немає свободи в голові-її ніколи не буде і в житті!
Як знайти свободу-в техніці інструмент і ключі! Забирайте!

12.Подкаст " терапія дитячих травм і спогадів, що тримають сьогодні вас на ланцюгу."
Жодне психологічне питання не вирішується без терапії дитинства. У дитинство повертаються навіть психологи, роками працюють над собою, щоб стати собою і побачити як і навіщо йде повтор за батьками, щоб відпустити те, що ви не пережили в дитинстві.
І я пропоную через цю техніку знову туди повернутися...

13.Техніка " я відпускаю дитячі травми."
Жодне психологічне питання не вирішується без терапії дитинства. У дитинство повертаються навіть психологи, роками працюють над собою, щоб стати собою і побачити як і навіщо йде повтор за батьками, щоб відпустити те, що ви не пережили в дитинстві.
І я пропоную через цю техніку знову туди повернутися...

14.Вебінар з ендокринологом " як викликати правильні гормони?"
Дорогі, звичайно, щоб викликати правильні гормони я запросила для вас лікаря ендокринолога, кандидата медичних наук, щоб вона провела вам онлайн вебінар і розповіла як викликати правильні гормони, як працює цей механізм і для чого? Як не розгубити і наростити стан правильних, жіночих гормонів через новий спосіб життя?

15.Підтримуючий вебінар"Мама-терапія"
Вебінар на маму, який йде всім, хто купує продукти в 2022 році. Він розкриє вам тему терапії дитинства з нової і більш глибокої сторони! Де ви вже левову частку образ і претензій відпустіть і станете більше собою.

16.Вебінар мені можна все. Як включити жіночі гормони і отримати все

Техніки та подкасти йдуть від 10 до 25 хвилин.

https://zinashamoyan.ru/veterperemen

Угорі