Ірина ЧИКУНОВА — унікальний КОНТАКТЕР, через неї вищі свідомості дають інформацію, яка буде корисна для розвитку ЛЮДЕЙ.
для КОГО цей КУРС?
Ви зможете навіть вийти на Вище Я, вчителів і свої цивілізації. Спілкуватися з ними і за певних умов навіть стати провідником цих енергій.
Распакетировать нові програми матриці. Запускати в житті будь-які процеси важливі для вас, активуючи будь-які програми, наприклад фінансів, здоров'я і благополуччя.
Ваша енергосистема буде працювати якісно на постійній основі!
Практика несе знання про акумулювання енергії, що дає можливість розрахувати свідомістю вище я.
Вища Я-це провідник між монадою (ваша бібліотека) і аватаром. Це енергія, яка дозволяє зчитувати інформаційні поля сценарію і отримувати будь-які відповіді про себе та інших !
це глибинні практики, які дозволяють вивести вас на новий якісний рівень усвідомленості.
для КОГО цей КУРС?
Ви зможете навіть вийти на Вище Я, вчителів і свої цивілізації. Спілкуватися з ними і за певних умов навіть стати провідником цих енергій.
Распакетировать нові програми матриці. Запускати в житті будь-які процеси важливі для вас, активуючи будь-які програми, наприклад фінансів, здоров'я і благополуччя.
Ваша енергосистема буде працювати якісно на постійній основі!
Практика несе знання про акумулювання енергії, що дає можливість розрахувати свідомістю вище я.
Вища Я-це провідник між монадою (ваша бібліотека) і аватаром. Це енергія, яка дозволяє зчитувати інформаційні поля сценарію і отримувати будь-які відповіді про себе та інших !
- звільнення від дестурктивних чіпів
- звільнення себе від негативних спогади, від відпрацьованих програм
- навчіться керувати свідомістю і виводити його на нову якість
- розпакування програм нової реальності
- вихід на вищі Я
- вихід на контакт з учительською системою
- вихід на канал з курирує цивілізацією
це глибинні практики, які дозволяють вивести вас на новий якісний рівень усвідомленості.
https://privatelink.de/?https://irinachikunova-academy.ru/soznanie#rec215391977