Що нового?

Придбаний Вихід з тіла за 7 днів (Михайло Радуга)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чи не виходять усвідомлені сни? Бракує мотивації та знань? Для Вас тиждень практики разом з керівником досліджень в дослідницький центр фази

Раз на кілька місяців мені хочеться відірватися від експериментів в лабораторії, щоб поділитися своїм досвідом і новинами з новачками і досвідченими практиками фази. Не дарма ж я її практикую і вивчаю більше 20 років?

Фаза - це явище, коли в ПРИМ. стадії сну активуються центри свідомості. Ми сприймаємо її як усвідомлений сон, позатілесне переживання, сонний параліч і т.д. у лабораторіях вивчається з 1970-х.*****
В кінці листопада я проведу для вас чотири заняття, які будуть націлені виключно на практику. Ми будемо інтенсивно фазити, вивчаючи базис і просунуті трюки. Цей курс я проведу безкоштовно, а 100% доходів будуть спрямовані на наші дослідження і розробки. Беручи участь на курсі, ви не тільки вчитеся фазі, а й інвестуєте в майбутнє даної практики.

що ми будемо робити?

1. Перевіряти новий тест для передбачення успішності входу в фазу. Тест не тільки передбачає ймовірність фази найближчої ночі, але і вказує на ключові поради;
  2. 6 ночей практики фази. Для новачків я розжую самі базові основи технік і методів, які дозволять переважній більшості учасників отримати результат за 6 ночей. Досвідчені зможуть почерпнути нові практичні знання;
  3. Вивчати застосування фази на прикладі отримання інформації, вирішення психологічних проблем, самолікування та реалізації бажань;
  4. Обговорити досягнення лабораторії. Поділюся з вами деякими експериментами, які змінять ваше уявлення про майбутнє фази, від чого захочеться ще активніше її практикувати;
  5. Аналізувати ваші спроби. Будемо розбирати ваші спроби входу в фазу, шукати помилки і обговорювати поради. Крім того, ви самі навчитеся правильно аналізувати свої досліди, що стане вирішальним фактором для розвитку;
Звичайно, я відповім на ваші запитання та поділюся цікавими історіями з досліджень та особистої практики. Ми будемо легко і весело проводити час, одночасно знаходячи дивовижний навик і нових друзів.

Бонус!
Крім ваших особистих цілей у фазі, ми будемо вчитися отримувати інформацію з неї на прикладі наступної таємниці: чим так унікальна вода на фото, що ми її заморозили для збереження?

Ціна:2 990 руб. 990 руб.
Посилання https://privatelink.de/?https://remspace.net/ru/phase-week/

Угорі