Співзалежність-це коли ви настільки потребуєте любові і уваги іншої людини, що мимоволі втрачаєте себе. Через це псуються ваші відносини і згасає пристрасть в них.
Співзалежна людина-це здебільшого нужденна людина. Який у відносинах хоче щось отримати, щось урвати. Коли ви в нужді — у вас багато очікувань. Ви чекаєте любові, схвалення, уваги... вам складно просто відчувати свободу, спокій і задоволення.
Чи можна вийти з цієї потреби? Чи можна якимось чином почати відчувати себе наповненою, самодостатньою? Це відкрило б зовсім іншу реальність відносин. Ви б могли фліртувати і насолоджуватися тривалими відносинами без цієї болючої потреби, без страху втратити людину. Ви б могли по-справжньому вкладатися, тому що вам є, що вкласти. Вийти з співзалежності можна, але для цього потрібно самостійно відшкодувати цю потребу в схваленні, любові та уваги, а так само повернути почуття впевненості в собі. Найпростіший і швидкий спосіб зробити це — через психологічні практики.
З чого почати? Рекомендуємо почати з вебінару Зіни Шамоян"вихід із співзалежності".
— розбираємо на прикладах, звідки береться залежність. Як відносини з батьками і відносини батьків між собою закладають в людині схильність до співзалежності? Історії людей, які вийшли з співзалежності за допомогою роботи над собою;
- Практика по виходу з співзалежності;
- Як почати жити своїм життям і отримувати задоволення. Техніка:"як визначитися зі своїми бажаннями і зрозуміти хто я і що я хочу". Техніка дозволяє краще зрозуміти себе, свої почуття і потреби, і як наслідок — відчувати більше впевненості в собі;
- Техніки рекомендації для самостійного застосування, які дозволять вам поступово прийти до стану самодостатності і впевненості в собі після вебінару;
- Відповіді на ваші запитання.
Зіна Шамоян-досвідчений психотерапевт, з її допомогою сотні жінок вирішили подібні проблеми, навчилися любити себе, відчувати себе впевнено і самодостатньо в повсякденному житті.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://zinashamoyan.ru/?ysclid=l4sj2bhjxf280856175