Що нового?

Придбаний Включені знаки і планети (Галина Волжина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 396 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
семінар присвячений включеним знакам і розташованим в них планет - знакам, в які не потрапляють куспиди сусідніх будинків. Так як всі події і обставини зовнішнього життя пов'язані з куспидами будинків, зовнішня реалізація якостей включених знаків і всіх потрапили в них елементів гороскопу надзвичайно утруднена. Ці елементи гороскопу більше пов'язані з внутрішнім, багато в чому несвідомим життям.
Тема включених знаків зачіпає багато важливих питань, пов'язаних з досвідом минулих життів, з тим, що людині слід розвивати, а від чого краще добровільно відмовитися, і дозволяє глибоко осягнути вроджений потенціал, прихований в гороскопі людини.
Даний семінар ставить перед собою завдання торкнутися всіх або, принаймні, більшості питань, пов'язаних з поняттям <включеності>.
Слухачі на практиці познайомляться з авторською методикою і алгоритмами аналізу гороскопів, що допоможе навчитися самостійно інтерпретувати включені знаки і бачити пов'язані з ними завдання розвитку.
знайшла цікавий відгук про цей семінар:
Про автора я мала уявлення і раніше по її двом книгам:" планети в критичних градусах "і"чорний місяць". Обидві книги справили дуже гарне враження і від семінару були великі очікування. В цілому, вони виправдалися. Дуже сподобалося те, що автор спирається на емпіричну частину, а не намагається створити якусь бездоганну систему з єдино вірними трактуваннями. Дуже часто повторює: "треба дивитися гороскоп в цілому, враховувати інші фактори" (і відчувається, до речі, що рука у неї набита, в практичній частині розбір карт у неї виходить дуже хвацько). Особливу увагу вона приділяє місячним вузлів. Що стосується саме включеності, то на початку вона м'яко проїжджається критикою по К.Дарагану. У нього в " астрології самотрансформації " є місце де він пише про включені планетах як про кармічному вузлі і, посилаючись на Глобу, рекомендує" не будити хвацько поки воно тихо", тобто не турбувати потенціал планет. Але це не про мене, тому що не турбувати будинок де стоїть уран, це як намагатися проспівати колискову мурашнику в робочий полудень. Отже, Волжина м'яко проїжджається по цій точці зору і каже, що є 2 варіанти ставлення до включених планет: будити їх чи не будити, витягувати потенціал чи ні, так як він вже був накопичений в минулих життях і зараз планету навмисне помістили у включених знак, щоб людина напрацьовував якості інших планет. І наводить критерій, за яким вона це визначає.

Звучить дуже переконливо, але, на жаль, примірявши на свою шкірку, отримала зворотний результат. За її критерієм мою "могутню купку" взагалі чіпати не треба і нічого не вийде все одно і т.д. і т. п. Але от невдача - за цим критерієм уран у мене самий убитий, а астрологом я вже стала. Тому тут 2 причини може бути: або я зробила неможливе, проломивши головою власну карму)), або не враховую інших факторів гороскопу))) далі вона зупиняється на відмінностях між сильною за знаком, але слабкою по дому включеної планеті і наоброт: сильною по дому, але слабкою за знаком. Теж інформативно і цікаво.

В цілому, методика дуже робоча, добре допомагає зрозуміти деякі особливості інших людей і перспективи їх життя. Дуже інформативно, де в чому знайшла підтвердження свої роздумів. Наприклад, автор стосується такого моменту як зустріч соляра в іншому місці з метою змінити негативні тенденції (Ну всі ми знаємо про такий спосіб астромагії). Так ось, вона говорить про те ( і я з нею цілком згодна), що від долі не можна бігати зигзагами. Якщо тобі судилося пройти випробування, пройди його, не ховайся, не бійся, не ухиляйся. Інше питання (каже вона), що ситуація складається природно, сама собою: на роботі посилають у відрядження перед ДР, або коханець на Мальдівах запропонував його зустріти. Тоді так, в цьому випадку теж треба плисти за течією. Хтось в аудиторії згадав чи можна уникнути операції, якщо ти бачиш з солярі показники. На що автор сказала: "А навіщо? якщо це вузол, його треба розв'язати". Інакше ми можемо взагалі не зрозуміти які будуть наслідки, інші лінії можуть переплутатися і взагалі втручатися в промисел Божий якось не комільфо (за що я теж голосую двома руками! тому як: і те, що було набіло, відкриється потім). Але це не говорить, що треба сидіти і тихо вмирати від апендициту. Якщо бачите операцію, йдіть по лікарях, обстежтеся, повноцінно лікуєтеся і т.д. загалом (як я зрозуміла і теж останнім часом прийшла до цієї думки) ведіть себе так, як ніби ви про астрологію уявлення не маєте. Загалом, цей підхід мені близький і зрізонувало добре)))
2 диска Video-DVD, загальна тривалість 5 годин

Угорі