Що нового?

Придбаний Внутрішній проект. Тариф з супроводом в групі (Олександра Алексєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1451 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 43.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

курс внутрішній проект
Курс про те, щоб побачити і розкрити весь свій потенціал, закладений природою.
Старт 4 січня 2022 року

кожна людина досконала спочатку.

Але виховання і соціалізація ламають це досконалість, відводять нас з нашого істинного шляху.

Народжуючись як диво природи, як цілісний, унікальний проект, ми, в процесі дорослішання втрачаємо зв'язок зі своїм ядром, зі своєю споконвічною сутністю, а наша психіка форматується під потреби сім'ї або суспільства.

І в якийсь момент ми перестаємо розуміти, хто ми, в чому наш шлях, наша реалізація, наш внутрішній проект.

Трагедія людини в тому, що чим більшими дарами у вигляді талантів і здібностей його наділила Природа, тим більше він буде страждати, якщо не розкриє свій потенціал, не почне втілювати в житті те, що закладено в ньому як потенціал.

Це страждання виражається в депресії, переживанні почуття власної нікчемності, думок про те, що ви живете не тим життям, яким хотіли б.

Заздрість, туга, депресія, залежності, психосоматичні хвороби, боязнь самотності, страх перед майбутнім, відсутність грошей і бажаного рівня життя – ось супутники тих людей, які втратили свій внутрішній Проект.

Почуття з'єднання з життям, переживання свого життя як акту творчості, відчуття реалізованості, наповненості, сили, впевненості в собі, соціальний, фінансовий і творчий успіх отримують ті, хто зміг свій внутрішній Проект розглянути і почати реалізовувати.

цей курс призначений для тих хто хоче:
  • зрозуміти: хто я? У чому моя сила? У чому полягає мій внутрішній проект?
  • крок за кроком вийти з болота не свого життя і почати реалізовувати життя своє, де я-творець, де я – продовження вищого начала, де я розкриваю і реалізовую той потенціал, ті можливості, які через моє втілення прагне реалізувати саме життя.
  • прожити щасливе насичене життя
  • брати від життя, відносин, роботи максимально можливе
  • повністю розкрити і реалізувати свій потенціал
що ми будемо робити в процесі курсу?
  • Ми будемо досліджувати себе і свою внутрішню суть
  • Ми будемо крок за кроком прибирати все те, що відхиляє нас від нашого внутрішнього проекту, нашої самореалізації
  • Ми будемо вчитися жити так, щоб поступово виходити на свій шлях, на свою дорогу, на свої мрії і до свого істинного втілення.
як буде проходити курс?
  • у форматі аудіолекцій і вправ до них
  • також у нас буде закрита група в Інстаграмме, де ми проведемо кілька прямих ефірів і в якій я буду відповідати на ваші запитання
  • ті з вас, хто вибере проходження курсу за повним тарифом, будуть надсилати свої завдання і питання мені на пошту.
я психолог, гештальт-терапевт, з настільки щільною практикою, що в цьому році я вирішила розширити свої межі і ділитися своїми знаннями онлайн.

Я щаслива людина, успішна у своїй професії, особистому житті, дружбі і все тому, що свого часу я повністю пройшла і завершила ті процеси, про які тепер розповідаю вам.

Своє базове психологічну освіту я отримала в Санкт-Петербурзькому державному університеті, факультет психології, рік закінчення 2005

• Для того, щоб мати можливість працювати з клієнтами і вести психологічну практику, я пройшла тривалу професійну практичну підготовку в напрямку психотерапії, а саме Гештальт-терапії в Московському інституті Гештшальт-терапії та консультування (МІГТІК). Підготовка гештальт-терапевтів за нормами EAGT (Європейської асоціації Гештальт-терапевтів) включає 600 годин тренінгу з гештальт-терапії, не менше 150 годин особистої терапії і 150 годин роботи під супервидением — і тільки після проходження цих норм (що займає більше 3-х років) видається сертифікат з правом ведення приватної практики.
  • після закінчення тривалої програми навчання, захисту та отримання сертифіката гештальт-терапевта за нормами EAGT, я продовжила своє навчання на програмі сертифікації супервізорів і викладачів гештальт-терапії.
  • крім основної програми з гештальт-терапії, мною також були пройдені Додаткові спеціалізації: системна сімейна психотерапія; інтегративна групова психотерапія; психотерапія
  • залежної поведінки; гештальт-терапія в роботі з дітьми та батьками; психотерапія психосоматичних розладів.
  • у 2015 -2016 році я пройшла спеціалізований дворічний курс "підхід гештальт-терапії при лікуванні психопатологій і розладів, що виникають в сучасному суспільстві" в Італії, під керівництвом Маргарити Спаньоло Лобб і Президента EAGT Джанні Франчесетті
  • у 2015-2016р. я також пройшла 4-модульну сертифікаційну програму "Наука і мистецтво трансформаційного коучингу" в Міжнародному Еріксонівському університеті. Програма акредитована Міжнародною Федерацією коучингу (ICF).
  • на даний момент я є асистентом на міжнародній чотирирічній навчальній програмі для гештальт-терапевтів одного з провідних інститутів Гештальт - терапії в Італії Istituto di Gestalt H. C. C Italy.
дати проведення курсу:
4 січня 2022 року – кінець лютого 2022 року
https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/kurs-vnutrennij-proekt/

Угорі