як ви розумієте по фото, я обожнюю свою внутрішню дитину!
Це позамежна енергія.
Це стан свободи, емоційності і спонтанності.
У багатьох їх не було: або хтось забрав, або обмежував....
Але це було в минулому!
Зараз ви вже дорослі!!
Ви можете самі наповнити для себе ту частину особистості, яка дублює ваше дитинство!
Коли багато років тому я зіткнулася сама і яскраво побачила свого внутрішнього дитини віку років 5, пам'ятаю, як я ридала........ психотерапевт занурила мене в моє найстрашніше спогад, все тіло спітніло, майка стала сирою, я тряслася і схлипувала саме так, як буває в дитинстві - тряслася нижня губа. (Тіло пам'ятає все, навіть те, як ти ридав в дитинстві!)
Розбираючи цю ситуацію, мені обов'язково було потрібно впасти в той день, з тією людиною, і обов'язково згадати хто я зараз, що у мене є і що я можу.
Сьогодні ця історія мене не чіпає. Але шлях праці і зростання, який був обраний після зустрічі, був ППЦ який непростий.
Пишаюся я собою? 100%
Пішла б я знову тим же шляхом? 100%! (і частіше б робила домашні завдання-швидше б пішло)
Чи було страшно? Тільки місцями. Кайфу було більше.
Що хочу вам сказати: просто не буде.
Але поки хоча б перший крок ви не зробите, нічого не зміниться.
Я не зможу стати психотерапевтом для кожного. Але я спробую дати вам опору для найголовнішого на цьому шляху-опору в найперших кроках.
Буде теорія з прикладами з реального життя, ризиками та історіями з діагностик; структура і наслідки, і звичайно, практичні вправи.
цей тренінг для вас якщо:
починайте з себе, щоб ваші діти були готові до майбутнього!
Це позамежна енергія.
Це стан свободи, емоційності і спонтанності.
У багатьох їх не було: або хтось забрав, або обмежував....
Але це було в минулому!
Зараз ви вже дорослі!!
Ви можете самі наповнити для себе ту частину особистості, яка дублює ваше дитинство!
Коли багато років тому я зіткнулася сама і яскраво побачила свого внутрішнього дитини віку років 5, пам'ятаю, як я ридала........ психотерапевт занурила мене в моє найстрашніше спогад, все тіло спітніло, майка стала сирою, я тряслася і схлипувала саме так, як буває в дитинстві - тряслася нижня губа. (Тіло пам'ятає все, навіть те, як ти ридав в дитинстві!)
Розбираючи цю ситуацію, мені обов'язково було потрібно впасти в той день, з тією людиною, і обов'язково згадати хто я зараз, що у мене є і що я можу.
Сьогодні ця історія мене не чіпає. Але шлях праці і зростання, який був обраний після зустрічі, був ППЦ який непростий.
Пишаюся я собою? 100%
Пішла б я знову тим же шляхом? 100%! (і частіше б робила домашні завдання-швидше б пішло)
Чи було страшно? Тільки місцями. Кайфу було більше.
Що хочу вам сказати: просто не буде.
Але поки хоча б перший крок ви не зробите, нічого не зміниться.
Я не зможу стати психотерапевтом для кожного. Але я спробую дати вам опору для найголовнішого на цьому шляху-опору в найперших кроках.
Буде теорія з прикладами з реального життя, ризиками та історіями з діагностик; структура і наслідки, і звичайно, практичні вправи.
цей тренінг для вас якщо:
- Ви відчуваєте емоційні блоки
- Вам важко говорити про своє дитинство
- Ви дуже хочете, щоб ваші сценарії дитинства не повторювалися
- Ви помічаєте за собою холодність, підвищені вимоги до дитини або даєте заборону на прояв емоцій (або почути правду про те, у що виливається)
- Все те ж саме, але не про вас, а про другого з батьків вашого реального дитини
- Відчуваєте, що постійно немає енергії на нові звершення, не хочеться ризикувати, а від змін віє страхом
- І звичайно, якщо ви хочете у всьому цьому розібратися і почати роботу над собою.
починайте з себе, щоб ваші діти були готові до майбутнього!
https://privatelink.de/?https://anna-polishuk.timepad.ru/event/1679918/