Що нового?

Придбаний Внутрішня дитина. Моє дитинство і наслідки (Анна Поліщук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 328 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 10.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як ви розумієте по фото, я обожнюю свою внутрішню дитину!
Це позамежна енергія.
Це стан свободи, емоційності і спонтанності.
У багатьох їх не було: або хтось забрав, або обмежував....
Але це було в минулому!
Зараз ви вже дорослі!!
Ви можете самі наповнити для себе ту частину особистості, яка дублює ваше дитинство!

Коли багато років тому я зіткнулася сама і яскраво побачила свого внутрішнього дитини віку років 5, пам'ятаю, як я ридала........ психотерапевт занурила мене в моє найстрашніше спогад, все тіло спітніло, майка стала сирою, я тряслася і схлипувала саме так, як буває в дитинстві - тряслася нижня губа. (Тіло пам'ятає все, навіть те, як ти ридав в дитинстві!)

Розбираючи цю ситуацію, мені обов'язково було потрібно впасти в той день, з тією людиною, і обов'язково згадати хто я зараз, що у мене є і що я можу.

Сьогодні ця історія мене не чіпає. Але шлях праці і зростання, який був обраний після зустрічі, був ППЦ який непростий.

Пишаюся я собою? 100%
Пішла б я знову тим же шляхом? 100%! (і частіше б робила домашні завдання-швидше б пішло)
Чи було страшно? Тільки місцями. Кайфу було більше.

Що хочу вам сказати: просто не буде.
Але поки хоча б перший крок ви не зробите, нічого не зміниться.

Я не зможу стати психотерапевтом для кожного. Але я спробую дати вам опору для найголовнішого на цьому шляху-опору в найперших кроках.

Буде теорія з прикладами з реального життя, ризиками та історіями з діагностик; структура і наслідки, і звичайно, практичні вправи.

цей тренінг для вас якщо:
  1. Ви відчуваєте емоційні блоки
  2. Вам важко говорити про своє дитинство
  3. Ви дуже хочете, щоб ваші сценарії дитинства не повторювалися
  4. Ви помічаєте за собою холодність, підвищені вимоги до дитини або даєте заборону на прояв емоцій (або почути правду про те, у що виливається)
  5. Все те ж саме, але не про вас, а про другого з батьків вашого реального дитини
  6. Відчуваєте, що постійно немає енергії на нові звершення, не хочеться ризикувати, а від змін віє страхом
  7. І звичайно, якщо ви хочете у всьому цьому розібратися і почати роботу над собою.
Тривалість тренінгу від 1,5 годин (спікер залишає за собою право збільшувати час тренінгу).

починайте з себе, щоб ваші діти були готові до майбутнього!

https://privatelink.de/?https://anna-polishuk.timepad.ru/event/1679918/

Угорі