це справді фантастичний тренінг! після нього ви відкриєте себе заново, відчуєте повну усвідомленість і прийміть своє божественне я, у вас буде можливість стати саме такою, якою задумала вас природа - м'якою, терплячою, наповненою любов'ю до себе і близьких. Така жінка здатна домогтися успіху у всьому! Адже тільки наповнена справжньою любов'ю жінка зможе бути щирою, справжньою, природною, терпимою, яка приймає все на своєму життєвому шляху. Ви по-новому поглянете на свої відносини з чоловіком, зможете наповнити їх глибокої істинної любов'ю, яку багато хто шукає все життя, і буде досить одного лише погляду, і ваш образ залишиться у нього в серці.
всі заняття проходять в енергопотоці з майстром і включають в себе Енерго-фізичні, дихальні практики, глибокі медитації. Фізичні вправи спрямовані на сплеск гормонів жінки і максимальне розкриття сексуального потенціалу. Здатність керувати сексуальним потоком дає жінці можливість отримати бажане, виконати найпотаємніші мрії, залучити коханого чоловіка і наповнити справжньою любов'ю близькі стосунки.
Дорогі жінки! Ви і тільки ви зможете наповнити себе божественною любов'ю і транслювати її оточуючим, бути завжди природною, адже це велике щастя.
На тренінгу ви зможете доторкнутися і наповнитися цією любов'ю. Я завжди кажу: все геніальне просто, для цього потрібно зовсім небагато-дозволити цьому бути! А я вам буду транслювати цю потужну енергію плинності, де є тільки любов і прийняття себе, самої неповторною і єдиною. Я займаюся розвитком сексуальною енергією більше 20 років, я знаю як приборкати і приборкати нашу потужну сексуальну енергію і направити її на удачу і щастя у всьому.
Тільки учасникам тренінгу в продажу будуть доступні диски з новою унікальною програмою, де розкриваються тонкощі і подробиці цього магічного тренінгу.
на тренінгу ви:
- Зрозумієте, що таке справжнє щастя і любов
- Усвідомлюєте і відчуєте, як чудово бути справжньою і щирою
- Навчіться бути терпимою і впевненою, що якщо не сьогодні, то завтра ви отримаєте бажане
- Навчіться майстерно управляти сексуальною енергією
- Володіти технікою гіпнозу через центр матки
- Опануєте техніками тяжіння і повного розчинення в вас чоловіки.(Сакральна медитація)
https://privatelink.de/?https://www.intimfitness.ru/praktika/programmy/106/