Таро долини міражів - відкриває двері в дуже тонкі шари нашої реальності, занурюючи нас у світ образів, які захоплюють за поріг реальності, туди де живе справжнє диво!
Почуття, емоції, натхнення, страхи, бажання, депресія, втрата смислів або політ душі - це ті стани, з якими ми стикаємося на шляху до нашого творчого початку, до нашого істинного Я.
Побачення з цією колодою - це зустріч з собою в новій якості, з незнайомцем, який дрімав всередині, це шлях до своїх ресурсів і станів, до своєї мрії і творчих сил.
для кого цей курс:
Для тарологів з досвідом ~
Практичної роботи
Курс допоможе розширити свій звичний інструментарій, доповнити багаж знань альтернативним містичним поглядом.
Для новачків ~
Ви познайомитеся з магічним світом Таро. Весь матеріал викладено доступно, зрозуміло і максимально просто. Велика кількість методичних посібників допоможе вам засвоювати матеріал легше і швидше.
Для художників ~
Свого життя
Яким хочеться вийти за межі свого звичного мольберта життя.
мета цього курсу:
теоретична
частина
практична
частина
Почуття, емоції, натхнення, страхи, бажання, депресія, втрата смислів або політ душі - це ті стани, з якими ми стикаємося на шляху до нашого творчого початку, до нашого істинного Я.
Побачення з цією колодою - це зустріч з собою в новій якості, з незнайомцем, який дрімав всередині, це шлях до своїх ресурсів і станів, до своєї мрії і творчих сил.
для кого цей курс:
Для тарологів з досвідом ~
Практичної роботи
Курс допоможе розширити свій звичний інструментарій, доповнити багаж знань альтернативним містичним поглядом.
Для новачків ~
Ви познайомитеся з магічним світом Таро. Весь матеріал викладено доступно, зрозуміло і максимально просто. Велика кількість методичних посібників допоможе вам засвоювати матеріал легше і швидше.
Для художників ~
Свого життя
Яким хочеться вийти за межі свого звичного мольберта життя.
мета цього курсу:
- ~ 1 ~
Розкриття творчого початку як потенціалу нашого життя. - ~ 2 ~
Переводити деструктивну/руйнує емоцію в творить. - ~ 3 ~
Робота зі страхами: на психічному і енергетичному рівнях. - ~ 4 ~
Напрацювання навички взаємодії з людьми без звичних масок. - ~ 5 ~
Розвиток екстрасенсорних здібностей і ясновидіння...
теоретична
частина
- розвиток емоційного інтелекту/серцевого центру
- медитативні практики/янтри і мандали
- Робота зі страхами і блоками
- творчість і натхнення
- медитації з різними рівнями структури
- Активація навички мантики і екстрасенсорики
- Великі аркани/глибоке занурення
- Малі аркани
- карти двору
практична