Що нового?

Набір учасників Voskoтопка_start (Євгенія Восколович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 625 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Всім привіт, мої прекрасні леді!

Я рада, що ти вирішила спробувати для себе новий підхід до стрункого здорового тіла разом зі мною і системою Vosko.

Мене звати Євгенія Восколович, я-тренер з дихальних гімнастик і руху з досвідом більше 12 років! Свою систему я створювала, спираючись на знання, які отримую нон-стоп в різних областях роботи з тілом і диханням...від програм Yale University і Boulder University of Colorado до даоських технік омолодження та оздоровлення тіла! А все тому що моя система-це класний коктейль, що поєднує в собі найсучасніші методи роботи з тілом і практики східних майстрів...саме це робить мою систему унікальною та ефективною!

Нам не треба з вами упиратися в залі і тягати залізо по кілька годин на день, поєднуючи це з жорсткими дієтами, щоб бути в хорошій формі! Тут все по-іншому...подихала 30 хвилин, зробила якісно тренування і все!

Для кого цей курс?

Леді, цей курс створений спеціально для новачків в диханні або, якщо Ви знайомі з дихальними гімнастиками, але жодного разу не дихали зі мною...Це БАЗА за допомогою якої ви освоїте всі техніки дихання, які входять в систему VOSKOтопка, зможете відразу їх застосувати і отримати перші результати за кілька днів!

Я спеціально побудувала програму таким чином, щоб ви могли поетапно без стресу освоїти основу...Подих! Але ми будемо тут з вами не просто дихати, а відразу з'єднувати отримані знання на практиці з тренуванням...адже ви прийшли сюди за результатом!

Для цього курсу я створила спеціальний КОМПЛЕКС, який з одного боку дасть вам плавно увійти в світ дихання, а з іншого Отримати зміни в тілі.

Після нього ви зможете далі брати участь в марафонах VOSKOтопка і VOSKOтопка_barre, отримуючи максимальний результат!

у чому тобі допоможе Vosko?

Якщо ти хочеш...

• схуднути і зменшити тіло (або окремі частини тіла) в обсязі
  • поліпшити здоров'я і зміцнити імунітет
  • позбутися від в'ялості шкіри і целюліту
  • перестати постійно страждати від набряків
  • відновити форму і здоров'я після пологів
  • прискорити метаболізм
  • відновити легені і дихальну систему
  • поліпшити якість руху тіла і позбутися від болю в шиї, попереку,колінах
  • поліпшити стан м'язів тазового дна (при слабкості, підтікання, опущенні внутрішніх органів)
  • виправити поставу і попрацювати з хребтом
  • підвищити рівень енергії і позбутися від стресу
Євгенія Восколович
Тренер, творець системи VOSKOтопка

https://privatelink.de/?https://voskotopka.getcourse.ru/page4

Угорі