Всім привіт, мої прекрасні леді!
Я рада, що ти вирішила спробувати для себе новий підхід до стрункого здорового тіла разом зі мною і системою Vosko.
Мене звати Євгенія Восколович, я-тренер з дихальних гімнастик і руху з досвідом більше 12 років! Свою систему я створювала, спираючись на знання, які отримую нон-стоп в різних областях роботи з тілом і диханням...від програм Yale University і Boulder University of Colorado до даоських технік омолодження та оздоровлення тіла! А все тому що моя система-це класний коктейль, що поєднує в собі найсучасніші методи роботи з тілом і практики східних майстрів...саме це робить мою систему унікальною та ефективною!
Нам не треба з вами упиратися в залі і тягати залізо по кілька годин на день, поєднуючи це з жорсткими дієтами, щоб бути в хорошій формі! Тут все по-іншому...подихала 30 хвилин, зробила якісно тренування і все!
Для кого цей курс?
Леді, цей курс створений спеціально для новачків в диханні або, якщо Ви знайомі з дихальними гімнастиками, але жодного разу не дихали зі мною...Це БАЗА за допомогою якої ви освоїте всі техніки дихання, які входять в систему VOSKOтопка, зможете відразу їх застосувати і отримати перші результати за кілька днів!
Я спеціально побудувала програму таким чином, щоб ви могли поетапно без стресу освоїти основу...Подих! Але ми будемо тут з вами не просто дихати, а відразу з'єднувати отримані знання на практиці з тренуванням...адже ви прийшли сюди за результатом!
Для цього курсу я створила спеціальний КОМПЛЕКС, який з одного боку дасть вам плавно увійти в світ дихання, а з іншого Отримати зміни в тілі.
Після нього ви зможете далі брати участь в марафонах VOSKOтопка і VOSKOтопка_barre, отримуючи максимальний результат!
у чому тобі допоможе Vosko?
Якщо ти хочеш...
- схуднути і зменшити тіло (або окремі частини тіла) в обсязі
- поліпшити здоров'я і зміцнити імунітет
- позбутися від в'ялості шкіри і целюліту
- перестати постійно страждати від набряків
- відновити форму і здоров'я після пологів
- прискорити метаболізм
- відновити легені і дихальну систему
- поліпшити якість руху тіла і позбутися від болю в шиї, попереку,колінах
- поліпшити стан м'язів тазового дна (при слабкості, підтікання, опущенні внутрішніх органів)
- виправити поставу і попрацювати з хребтом
- підвищити рівень енергії і позбутися від стресу
Тренер, творець системи VOSKOтопка
https://privatelink.de/?https://voskotopka.getcourse.ru/page4