Що нового?

Набір учасників Впевнені продажі через систему автозапусків на холодну аудиторію (Сергій Краснов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10993 ГРН
Учасників: 0 з 63
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 181.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: матеріали курсу. Впевнені продажі через систему автозапусків на холодну аудиторію
з ким хочу попрацювати:
  1. з цікавими проектами, в яких запуски вже з продажами на 100 000+. В такому випадку ми все зможемо автоматизувати і виключити всі слабкі сторони.
  2. З Якими темами буду працювати: психологія, езотерика, маркетинг, продажі, дитячі ніші, творчі теми — такі як дизайн сайтів, дизайн лендінгів, 3D-дизайн, дизайн інтер'єру, екстер'єру, малювання, онлайн-професії, йога, відносини, рукоділля.
  3. новачки зі свіжими ідеями, також в різних нішах і темах (через безкоштовне співбесіду). Я б з радістю міг взяти в коуч-групу всіх і зробити круті продажу собі, але у мене, на щастя, інші цілі: Я не просто хочу з коуч-групою зібрати автозапуск і зробити продажу, але і знайти, крім цього, круті проекти для продюсування.
  4. І також із задоволенням попрацюю з проектами, у яких результати вище мільйона рублів. У мене є готові рішення, як масштабувати продажі і проект в цілому.
що всередині:
  • разом збираємо твій автозапуск і вже через 30 днів робимо тобі продажу.
  • Це не просто теорія, крутий контент, це в першу чергу автозапуск, який ти збираєш в ході роботи коуч-групи.
  • працювати ми будемо до результату.
які плюси у цієї системи:
  • Ми не випалюємо аудиторію, ми просто своїм учасникам даємо вивчати контент тоді, коли їм це зручно.
  • Ми не женемося за конкретними датами, це дозволяє нам стримувати вартість реєстрації.
  • Ми не сидимо на нервяках, чекаючи дня продажів, тому що продажі йдуть кожен день.
  • Ми не ризикуємо великими бюджетами і нервовою системою — автозапуск може працювати з бюджетом від 5 000 рублів.
  • ми запускаємо систему один раз, а заробляємо постійно.
що таке автозапуск? це триетапна автоматична воронка продажів. Два перших етапи відбивають вкладення в трафік і роблять основні продажі недорогого продукту. Третій етап дає максимум продажів твого основного курсу вартістю 30 000+.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@krasnovbusiness-uverennye-prodazhi-cherez-sistemu-avtozapuskov-na-holodnuu-a

Угорі