Що нового?

Придбаний Впевненість господаря, енергія лідера, Краса Короля (Микола Козлов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2366 ГРН
Учасників: 0 з 64
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

як працює Ця програма?
якщо ви коли-небудь займалися спортом, то методика" дистанції " буде вам дуже зрозуміла.
"дистанція" – це тренування, тренування потрібних вам навичок. тут все, як у спорті. Є система конкретних вправ, є тренер і є група, яка підтримує вас у вашій роботі над собою. А ще тут все гранично ясно, конкретно, прозоро, без заумі і містики.
вашим тренером буду я. мені допомагатимуть Мої учні, мої колеги. Я буду представляти вам вправи, показувати, розповідати, як все це робиться, як все це буде працювати на вас.
Програма завжди адаптується під ваші завдання.
Якщо, наприклад, дівчині важливі відносини, вона отримує свій курс перших вправ – про те, як вибудовувати відносини з молодими людьми і вийти заміж. А жінки, яких хвилюють відносини з дітьми і чоловіком, отримують курс з будівництва сімейних відносин і виховання дітей. А якщо вам, як бізнесменові, важливий розвиток лідерських якостей, ви почнете з курсу, націленого на лідерство і підвищення ділової ефективності.

На "дистанції" ви завжди можете вибрати той тематичний курс, який потрібен саме вам, і займатися за своєю, індивідуальною, програмою.

зміст курсу:

1. Хто такий господар?
  1. Лідер, Король, господар
  2. Самовідчуття господаря
  3. Як починати працювати над вправою" Я господар "
  4. Як працювати над вправою "Я господар" екологічно
  5. Як господар говорить
  6. Як господар рухається
  7. Жести впевненого господаря
  8. ХОДА господаря
  9. Як працює у господаря його корпус

• як придбати справжню впевненість у собі?
  • як навчитися поводитися так, щоб зберігати впевненість навіть у критичних ситуаціях?
  • чи можна виробити в собі риси господаря, який вміє ставити себе статусно і тримати будь-яку ситуацію під контролем?
на великому обсязі відеоматеріалу курс докладно розповість вам всі деталі поведінки господаря, поетапно буде навчати вас тримати себе, як господар, говорити, як господар, по-хазяйськи наводити порядок навколо себе. У вас з'явиться королівська стати, лідерські інтонації і, найголовніше – самовідчуття господаря.

ви відчуєте, що це життя належить вам!

Угорі