Що нового?

Придбаний VPN-майстер. Заробляйте до 2000 доларів на місяць на своєму IP (Василь Кім)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 167 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 17.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Проживаю на даний момент в місті Таллінн, Естонія. Народився і виріс в прекрасному місті Чебоксари.
Я програміст за освітою, і протягом ось уже 3 років займаюся заробітком на VPN сервісах. Це маловідома ніша, але дуже прибуткова.
А саме заробітком на здачі IP адрес в оренду. Дані сервіси готові платити великі гроші за IP адреси користувачів з усього світу.

Для чого їм IP адреси? Без безлічі IP адрес неможливо налаштувати стабільну VPN мережу, яку вони продають за великі гроші.
Я не хочу вантажити вас цими термінами, давайте ближче до справи!
Як на цьому заробити?! Я створив сайт посередник, і уклав контракт з 8-ма елітними зарубіжними VPN сервісами, послуги яких коштують тисячі доларів на місяць.
Частина прибутку піде вам, в середньому від 50 $ в день. Саме ці 8 сервісів готові платити нам за наші IP адреси. У чому моя вигода? Я отримую % від вашого прибутку, саме тому я ділюся з вами цією інформацією безкоштовно. Для того щоб почати заробляти на вашому IP, пройдіть спрощену реєстрацію нижче, і дотримуйтесь інструкцій.

Угорі