Що нового?

Набір учасників Все про аксесуари (Настя Ерасова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
знайоме?
  • Аксесуари поки прикрашають тільки полки шафи. Їх не так просто поєднувати з одягом ...
  • боюся переборщити з аксесуарами і виглядати занадто ошатно або химерно
  • майже не ношу прикраси, не знаю, які зараз актуальні
  • іноді хочу підібрати для себе незвичайний шарф, сумку або прикраса, але не знаю як
  • мені не йде те, що добре виглядає на інших. У мене нестандартна," складна " зовнішність
  • вибираю однотипні, звичні аксесуари: сумки, шапки, сережки, окуляри... відчуваю, що вони невиразні, але боюся спробувати нове
після курсу:
  • ви почнете орієнтуватися у величезній різноманітності аксесуарів. Будете легко зчитувати їх за стилем, сполучуваності з одягом і ситуацій використання.
  • ви розберете всі аксесуари і прикраси, які у вас вже є, і зрозумієте, як їх можна використовувати. А ще запишете, чого не вистачає.
  • ви навчитеся розставляти вірні акценти в своїх комплектах. І робити їх більш стильними і цікавими.
  • ви позбудетеся від страху виглядати яскраво. З правильними аксесуарами ви не будете виглядати надто ошатно або нерозумно.
  • ви дізнаєтеся, як вводити в свій гардероб тренди без зайвої екстравагантності і значних витрат. Трендовий матеріал або яскравий принт цього сезону може з'явитися у вашому гардеробі не у вигляді пальто або сукні, а як сумочка, шарф або пояс. Це безпечне поле для експериментів.
  • ваші очі не будуть розбігатися по стенду з аксесуарами в магазині. Ви будете знати, що потрібно і підходить саме вам.
на курсі Ви дізнаєтеся все найнеобхідніше про:
  1. Сумках
  2. Шарфах, шапках, рукавичках
  3. прикрасах, годинниках
  4. ременях
  5. Правилах виграшного поєднання аксесуарів з одягом
https://privatelink.de/?https://razborkivmode.ru/november_intensive/full_course

Угорі