серед моїх передплатників і слухачів багато дорослих і цілком собі відбулися людей, які ніяк не можуть розлучитися з образами на батьків. "Михайло, вони позбавили мене дитинства! Ліцей, музикалка, спортивні секції, мови – жодної хвилини вільного часу не було. Поки однолітки ганяли в футбол, я орав (а). А батькам вічно було мало: можеш краще, чому чотири, а не п'ять, чому п'ять, а не п'ять з плюсом..."
але є й інша категорія читачів - вони скаржаться, що батьки "взагалі ними не займалися": не перевіряли уроки, не змушували вчитися, не віддали на фігурне катання, і через це"життя не склалося". А міг (ла) б, мовляв, людиною стати.
І ті, і інші - а у багатьох давно своє життя, свої дорослі діти-тягнуть на собі цей тягар образ десятиліттями. А могли б жити легко і радісно...
Про те, як це зробити, я і пропоную вам поговорити 9 березня о 19:30 (за московським часом) на зустрічі "" все життя Мені зламали!": як пробачити маму з татом – і чи треба".
Приходьте, якщо:
- ви давно вже дорослий, а образа на батьків не дає вам спокою і не дозволяє нормально з ними спілкуватися.
- ви звинувачуєте тата з мамою у всіх своїх бідах.
- батьки дійсно надходили з вами жахливо, і ви не розумієте, як їх за це прощати – і чи треба.
- ви багато чого хотіли б висловити батькам, але їх вже немає в живих.
- ви хочете перестати скочуватися при спілкуванні з батьками в дитячу позицію.
- ви і раді б перервати контакт, але вас мучить почуття провини і ви боїтеся, що "потім пошкодуєте".
але є й інша категорія читачів - вони скаржаться, що батьки "взагалі ними не займалися": не перевіряли уроки, не змушували вчитися, не віддали на фігурне катання, і через це"життя не склалося". А міг (ла) б, мовляв, людиною стати.
І ті, і інші - а у багатьох давно своє життя, свої дорослі діти-тягнуть на собі цей тягар образ десятиліттями. А могли б жити легко і радісно...
Про те, як це зробити, я і пропоную вам поговорити 9 березня о 19:30 (за московським часом) на зустрічі "" все життя Мені зламали!": як пробачити маму з татом – і чи треба".
Приходьте, якщо:
- ви давно вже дорослий, а образа на батьків не дає вам спокою і не дозволяє нормально з ними спілкуватися.
- ви звинувачуєте тата з мамою у всіх своїх бідах.
- батьки дійсно надходили з вами жахливо, і ви не розумієте, як їх за це прощати – і чи треба.
- ви багато чого хотіли б висловити батькам, але їх вже немає в живих.
- ви хочете перестати скочуватися при спілкуванні з батьками в дитячу позицію.
- ви і раді б перервати контакт, але вас мучить почуття провини і ви боїтеся, що "потім пошкодуєте".
https://privatelink.de/?https://labkovskiy.ru/event/publichnaya-onlajn-konsultatsiya-vsyu-zhizn-mne-slomali-kak-prostit-mamu-s-papoj-i-nado-li-09-03-2022/