Що нового?

Набір учасників [Всесвіт таємних знань] Чистка-виливок воском через ніж з рунами (Richard)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 148.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
семінар"Чистка - виливок воском через ніж з рунами"

Автор : Richard

Виливання воску-древній метод сільської магії, який використовується для зняття самого різного негативу (псування, привороти, одвороти, крадники, вроки, прокляття, сутності, некроприв'язки і т.д.), а також для лікування захворювань. Це, по суті, одна з тих методик очищення, якою повинен володіти кожен, хто практикує магію, так як вона універсальна, максимально дієва, плюс дозволяє проводити діагностику. Це та база, яка повинна бути у кожного.
На цьому ж семінарі, який проводиться вперше, я хочу вас познайомити зі своєю авторською методикою виливання воску, де ми використовуємо для посилення процесу очищення ще й спеціальний ніж і рунічну магію. Все це в комплексі дає відмінний результат по зняттю негативу з людини, причому процес очищення йде набагато швидше і якісніше. Я в своїй практиці люблю змішувати кілька методик, так як таким чином ми беремо найкраще з них, і на виході отримуємо потужну і унікальну техніку, тобто, обряд. Наприклад, в цій чищенні ми будемо використовувати і виливання воску, і замовну магію, яка супроводжує цей процес, і спеціальний магічний ніж, який ми підготуємо заздалегідь, як і посуд, де будемо плавити віск і куди будемо його виливати. Ну і також будуть використані і рунічні знаки (нанесені і на віск, і на ніж, і на посуд, і на саму людину/егофото), які вже максимально посилять весь процес по зняттю псування, проклять, привороту, крадніков і т. д.. Загалом, воскові виливки, зроблені за цією методикою, справляються з негативом набагато швидше і ефективніше, ніж звичайні.

Дата проведення - 5 серпня о 21.00 за мск.

https://privatelink.de/?https://magiya-taro.com/viewtopic.php?f=542&t=11774

Угорі