Що нового?

Придбаний [Всесвіт таємних знань] Постановка замків і захистів на свої впливи (Richard)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1140 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 51.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чи помічали ви, як Ваші впливи можуть швидко втратити свою силу і перестають працювати? чи стикалися з тим, що ваші роботи хтось інший знімає швидко і на ура?

Ще сьогодні вплив стояло, а завтра вже по діагностиці випадає, що робота розбита, перебита, знята або зчищена? Було? Звичайно, що було.
Чому так? А тому, що ваша робота не прикрита замком, або спеціальним захистом, яка не дасть впливу злетіти, а іншим людям його зняти. І я зараз говорю не тільки про негативні роботах, по типу, псування, привороту, одворотів і рассорок, мороков, навіювань і т. д.
Я зараз говорю і про позитивні впливи, наприклад, на гроші, удачу, отримання чогось, на красу і т. д.
Перебити можна що завгодно, як і зняти. Варто лише вашому недоброзичливцю навмисне поставити на вас чистку (як не дивно, так), і всі ваші, поставлені на себе, позитивні дії швидко злетять.
Точно також з чищенням від псування, привороту та інших негативних програм – звернутися ваша жертва/ворог/кроль до майстра за чищенням - і сліду не залишиться від ваших робіт, а вам, до того ж, прилетить відкат.

як же убезпечити себе і свої впливи від подібного? дуже просто – поставити замки на свої магічні роботи. А як це правильно зробити? Це ви і дізнаєтеся з цього семінару, в якому я познайомлю вас з двома методами постановки замків (один з яких дзеркальний) і захистів свою роботу. Вірніше, це обряди, де використовуються руни, заклинательная Магія і деякі предмети. Методи мої, авторські.

значить, що ж ми будемо вивчати на цьому семінарі:
  • обряд для закриття ваших позитивних впливів від зняття, від того, що їх хтось або щось може перебити;
  • обряд для постановки дзеркального замку на негативні роботи (псування, привороти, рассоркі і одвороти, мороки, навіювання і т.д.). До слова. Дзеркальні замки - одні з найсильніших.
Як я вже писав, працювати ми будемо за допомогою рун, заклинального слова і спеціальних предметів, які по символіці підходять під дану роботу. Якщо ви думаєте, що обряд полягає в постановці рун, там, на фото, то ви помиляєтеся. Обряди ці більш складні.

що Ви зможете, пройшовши цей семінар:
  • добре "закривати" свої впливи від зняття;
  • ставити потужні замки на будь-які свої роботи.
Що це вам принесе:
  • безпека від можливих відкатів і обраток;
  • всі ваші впливи стануть більш "живучими" і довгограючим за часом;
  • підвищитися якість вашої магічної роботи і сила ваших впливів.
Дата проведення – 28 липня о 21.00 за київським часом.
Семінар буде проводиться в закритому розділі форуму, де будуть викладені матеріали.
Вартість участі – 3100 рублів.
https://privatelink.de/?https://magiya-taro.com/viewtopic.php?f=542&t=11764

Угорі