Що нового?

Придбаний Всесвіт виконуваних бажань (Наталія Стукова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1284 ГРН
Учасників: 0 з 29
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
рівень виконання можна підвищити до високого.
Для цього треба застосувати спеціальні техніки.
Ми звикли тільки мріяти, про

• Шикарному будинку/квартирі/дачі — і не однушке в панельному будинку або косою домушке в колективному саду, а красивою 2-ке, 3-ке в новобудові з ліфтом.
  • Новій машині (яка подобається вам, а не на яку вистачило) — іномарка, на якій можна просто їздити, а не лежати під нею в гаражі.
  • Улюбленій роботі з високим доходом — де вам все буде в кайф, а коліна не будуть трястися перед походом до начальства.
Але ні...казки ж не буває. Поговоримо по душах: хіба ці речі не повинні бути нормою, а не мрією для нас?
Хіба ми народжені, щоб страждати і вічно погоджуватися на менше?
Ні! Я впевнена, Ви інша! Ви хочете жити краще, тому я допоможу вам підвищити рівень виконання ваших бажань.Без магії, жорсткого тайм-менеджменту і бабусь ворожок. Скажу по секрету - все вже є в вас! Треба тільки посадити паросток майбутніх бажань в наш мозок, а він вже зробить все.

Від ваших бажань вас відокремлюють 3 листи (це моя секретна техніка, яку я розробляла більше 10 років на своїх помилках):
  1. Лист подяки
  2. Лист пошуку
  3. Лист радості
я запрошую вас на закритий практикум" Всесвіт виконуваних бажань", де ми РАЗОМ по кроках

• Освоїмо техніку виконання бажань "Три листи" - по букві розберемо, що і як писати, щоб граючи отримати будинок/машину/улюблену роботу.
  • Опрацюємо всіх негативних черв'яків в голові і прискоримо виконання бажань в кілька разів.
  • Знайдемо у вашому домі "чарівне місце" і розберемося, як запускати листи з бажаннями, щоб вони почали працювати вже завтра!
Техніка універсальна: можна писати листи для будь-якої матеріальної речі: телефону, кільця з діамантом, нового холодильника та інших.

https://privatelink.de/?https://senler.ru/b/9b3ep/33998827

Угорі