мені важко писати це повідомлення і безумовно хотілося б, щоб все, що відбувається було тільки сном і скоріше б прийшов час, коли б ми могли не відчувати тривогу від приходять новинних повідомлень.
Прийшов час чоловікам приймати складні рішення. А жінкам підтримувати своїх чоловіків і атмосферу в сім'ї, тримати поле і активно заробляти гроші.
Моя велика місія-давати жінкам внутрішню опору, інструменти для створення своєї реальності і фінансової безпеки!
У ці мобілізаційні часи я поруч і хочу вас підтримати так, як вмію найкраще.
Тому я відкриваю всі мої навчальні та трансформаційні тренінги, з доступом на півроку всього за 55 000 рублів.
Які це тренінги в запису?
Всі матеріали відкриваються відразу після оплати в повному обсязі.
Після проходження всіх великих навчальних програм можна отримати мій офіційний сертифікат з підписом.
Також для жителів РФ є можливість розстрочки від Тінькофф.
Пропозиція діятиме три дні!
При уважному ознайомленні з усіма матеріалами, ти отримаєш кілька професій, що дозволяють працювати віддалено і дуже затребуваних в поточних тривожних умовах!
Мої продукти готують фахівців широкого профілю і дають всі необхідні знання для того, щоб протягом місяця заробити перші гроші і навіть окупити вартість навчання!
Прийшов час чоловікам приймати складні рішення. А жінкам підтримувати своїх чоловіків і атмосферу в сім'ї, тримати поле і активно заробляти гроші.
Моя велика місія-давати жінкам внутрішню опору, інструменти для створення своєї реальності і фінансової безпеки!
У ці мобілізаційні часи я поруч і хочу вас підтримати так, як вмію найкраще.
Тому я відкриваю всі мої навчальні та трансформаційні тренінги, з доступом на півроку всього за 55 000 рублів.
Які це тренінги в запису?
- ПЕК (Легендарні 2 і 10 потік)
- просунутий ПЕК
- Бережна Астропсихологія
- навчання веденню жіночих кіл світло зірок
- енергія роду
- щаслива жінка
- підприємниця 3.0
- Тантра для провідників
- менторські зустрічі для психологів
- калібрування-супервізія для психологів і психоенергетів
- успішна комунікація-основи психотерапії
- Як знайти себе і заробити гроші
- Хроніки Акаші і Енергоцелітельство
- скринька практик по зціленню жіночності
- За межею
- Instagram (заборонена в Росії соц мережа)
- майстер клас"Розширення фінансового потоку"
- вебінар "регресія в минулі життя"
- майстер клас "Створи свою медитацію"
- вебінар "Як знайти і залучити клієнтів, які не економлять на здоров'ї"
- вебінар "Раппорт, підстроювання, калібрування"
- вебінар "бізнес по-жіночому"
- вебінар "енергія грошей"
- вебінар "позиціонування послуг психоенергета"
- особливості роботи з онко-діагнозом у довірителів
- Гвоздестояние
- матриця душі
- Таро Кроулі
- бонусні матеріали від мене і моїх колег
Всі матеріали відкриваються відразу після оплати в повному обсязі.
Після проходження всіх великих навчальних програм можна отримати мій офіційний сертифікат з підписом.
Також для жителів РФ є можливість розстрочки від Тінькофф.
Пропозиція діятиме три дні!
При уважному ознайомленні з усіма матеріалами, ти отримаєш кілька професій, що дозволяють працювати віддалено і дуже затребуваних в поточних тривожних умовах!
Мої продукти готують фахівців широкого профілю і дають всі необхідні знання для того, щоб протягом місяця заробити перші гроші і навіть окупити вартість навчання!
https://privatelink.de/?https://ozerovanastya.ru/solution