Напередодні 8 Березня я вирішив запропонувати вам нову акцію.
Зараз ви можете придбати всі мої курси відразу за дивовижною ціною — 214 руб за кожен курс.
Для цієї акції я зібрав всі курси, які я коли-небудь впускав, в одному місці, в одному архіві.
До архіву увійшли як найстаріші курси, так і найновіші, включаючи курс "Харизма".
Всі курси будуть висилатися відразу цілком в повному обсязі.
У цей список не увійшли індивідуальні курси" щоденне схуднення "і" особистий тренер", тому що ці два курси не мають чіткої структури і в кінцевому рахунку налаштовуються під запити кожної конкретної людини.
До архіву увійшли наступні 14 курсів:
- Курс"схуднення"
- Курс"швидке схуднення"
- Курс"схуднення через очищення"
- Курс"схуднення за принципом Парето"
- Курс"схуднення для дітей і підлітків"
- Курс"стрункість"
- Курс"Як кинути палити і не набрати вагу"
- Курс"психологія схуднення"
- Курс"Активний самогіпноз"
- Курс " управління емоціями "(він же"Емоційний інтелект")
- Курс " мотивація для схуднення "(він же" ідеальна мотивації " на прикладі схуднення)
- Курс"життя за принципом Парето 20/80"
- Курс" образне самонавіювання "(він же"Практична психологія")
- Курс"Харизма"
Частина з цих курсів, що стосуються схуднення, я колись перестав продавати. Але не тому, що ці курси погані, а тому що багато хто став плутатися і постійно задавати питання про те, який з курсів краще придбати.
Дійсно, наприклад, людині за 40 років я б порадив почати з курсу "схуднення через очищення", а молодій дівчині – з курсу "швидке схуднення" або навіть "схуднення для дітей і підлітків". Однак і курси" стрункість "або" схуднення за принципом Парето " теж добре їм могли б підійти.
Справа ще й у тому, що хоча всі ці курси націлені на схуднення, але вони побудовані на абсолютно різних принципах, які можуть одній людині підійти, а іншому — не підійти.
Зараз ви можете придбати всі мої курси відразу за дивовижною ціною — 214 руб за кожен курс.
Для цієї акції я зібрав всі курси, які я коли-небудь впускав, в одному місці, в одному архіві.
До архіву увійшли як найстаріші курси, так і найновіші, включаючи курс "Харизма".
Всі курси будуть висилатися відразу цілком в повному обсязі.
У цей список не увійшли індивідуальні курси" щоденне схуднення "і" особистий тренер", тому що ці два курси не мають чіткої структури і в кінцевому рахунку налаштовуються під запити кожної конкретної людини.
До архіву увійшли наступні 14 курсів:
- Курс"схуднення"
- Курс"швидке схуднення"
- Курс"схуднення через очищення"
- Курс"схуднення за принципом Парето"
- Курс"схуднення для дітей і підлітків"
- Курс"стрункість"
- Курс"Як кинути палити і не набрати вагу"
- Курс"психологія схуднення"
- Курс"Активний самогіпноз"
- Курс " управління емоціями "(він же"Емоційний інтелект")
- Курс " мотивація для схуднення "(він же" ідеальна мотивації " на прикладі схуднення)
- Курс"життя за принципом Парето 20/80"
- Курс" образне самонавіювання "(він же"Практична психологія")
- Курс"Харизма"
Частина з цих курсів, що стосуються схуднення, я колись перестав продавати. Але не тому, що ці курси погані, а тому що багато хто став плутатися і постійно задавати питання про те, який з курсів краще придбати.
Дійсно, наприклад, людині за 40 років я б порадив почати з курсу "схуднення через очищення", а молодій дівчині – з курсу "швидке схуднення" або навіть "схуднення для дітей і підлітків". Однак і курси" стрункість "або" схуднення за принципом Парето " теж добре їм могли б підійти.
Справа ще й у тому, що хоча всі ці курси націлені на схуднення, але вони побудовані на абсолютно різних принципах, які можуть одній людині підійти, а іншому — не підійти.
https://privatelink.de/?http://faleev.com/slimming/action/