Що нового?

Придбаний Всі модулі навчання. Базовий рівень [PreventAge Lifestyle School]

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 50000 ГРН
Учасників: 1 з 150
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 346.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Все модули обучения. Базовый уровень [PreventAge Lifestyle School]

Перший в світі освітній проект, розроблений для всіх прихильників здорового способу життя і сучасних методів природного оздоровлення.
Навчіться застосовувати сучасні наукові підходи в оздоровленні організму, спрямовані на запобігання хвороб і уповільнення старіння – в особистому житті або професійній сфері. Складні теми переведені на звичайну мову і зрозумілі будь-якій людині, навіть без спеціальної освіти.

Пройшовши навчання, ви зможете розбиратися в таких питаннях як:
  • базових елементів формування здоров'я,
  • справжніх причин розвитку хвороб і старіння,
  • прогресивних способів немедикаментозного менеджменту хвороб,
  • підвищення рівня здоров'я, якості життя,
  • набуття істинної краси і активного довголіття,
  • прикладної психології для підвищення мотивації,
  • самооцінки і задоволеності життям.
Ви отримуєте всі матеріали курсу в записі.

Це навчання буде корисним для тих, хто не має вищої медичної освіти, але бажає для себе або кар'єри розбиратися в питаннях:

Фахівцям wellness-індустрії та прихильникам ЗСЖ. Якщо вам не вистачає для кар'єри або розвитку системних медико-біологічних знань і прикладних інструментів комплексного оздоровлення.
Фітнес-інструкторам і любителям тренувань. Якщо вам для кар'єри або особистого розвитку не вистачає системних медико-біологічних знань, глибинного розуміння пристрою організму і принципів впливу на рівень енергії.
Дієтологам і нутриціологам. Якщо ви хочете вийти за рамки нутриціологічних підходів, потребуєте глибокого розуміння механізмів формування хвороб і прагнете оволодіти базовими знаннями і вміннями PreventAge-медицини.
Психологам і коучам. Якщо ви хочете підвищити ефективність своїх практик і технік за рахунок пізнання в PreventAge-медицині і глибинного розуміння пристрою організму.
Вагітним і знаходяться в декреті з дітьми. Якщо ви готові присвятити час своєму здоров'ю і здоров'ю ваших дітей.
Сімейним людям і домогосподаркам. Якщо ви хочете зробити по-справжньому здоровими себе і своїх родичів.
Лікарям і фахівцям із середнім мед. освіта. Якщо ви хочете розширити і вивести медичну практику на новий рівень, оволодіти ефективними інструментами модифікації способу життя і психологічного супроводу пацієнтів.
Beauty-майстрам і власникам салонів краси. Якщо ви хочете розібратися в справжніх причинах старіння і отримати знання про технологічні методи омолодження та оздоровлення для підняття вартості своїх послуг.
Підприємцям і кар'єристам. Якщо ви хочете стати успішніше за рахунок поліпшення самопочуття і збільшення внутрішніх сил і енергії.

Зміст тренінгу: 10 модулів

Інформація

Модуль 1.Дізнайтеся, як стати професіоналом в області молодості і здоров'я

Модуль 2. ШКТ і щастя. Що спільного? (Гаврилов, Зубарєва, Гострий)

Модуль 3. Розумний детокс (Гаврилов, Зубарєва, гострий, Мальцева)

Модуль 4. Стрес як пусковий механізм розвитку хронич. хвороб цивілізації

Модуль 5. Розумне зниження ваги (Гаврилов, Зубарєва, гострий, Мальцева)

Модуль 6. Роль гормонів в підтримці здоров'я і краси (Зубарєва)

Модуль 7. Функціональна нутриціологія та Дієтологія (гострий, дадалі)

Модуль 8. Інтегральний підхід до оптимізації мозку. (Андрій Гострий)

Модуль 9. Енергія. Фітнес. Мітохондріальне здоров'я (Андрій гострий)

Модуль 10. Прогресивний бьютіматрекс. Краса зсередини і зовні (Андрій гострий)

Ціна вказана з урахуванням знижки 15% (при покупці всіх 10-ти модулів).
Купуйте курс-Це вигідна пропозиція на новітні розробки і фундаментальні знання з омолодження та оздоровлення організму.

Перемагайте хворобу і попереджайте її появу за допомогою сучасної науки!

http://preventage-school.ru/

Угорі