ХОЧУ ЗУСТРІТИ МОРАЛЬНО ЗРІЛОГО, ГОТОВОГО ДО СІМ'Ї І ВІДПОВІДАЛЬНОГО ЧОЛОВІКА.⠀
⠀
Так ви мені пишете в коментарях або розповідаєте на консультаціях.⠀Дівчата, мені шкода розбивати ваші рожеві окуляри, але немає чоловіків готових до сім'ї. 1% з усіх. Або це юнаки до 22 років, для яких шлюб, скоріше, гра в доросле життя. Зараз поясню. Всі чоловіки в момент статевого дозрівання починають брати участь в гонці за секс. Потім ті чоловіки, які розуміють, що жінкам вони не сильно цікаві, сексу у них мало і т.д., починають думати про шлюб — тому що для цього достатньо зацікавити одну жінку і мати потім спокійний стабільний секс без принизливих потуг. Ви скажете-так і добре, буде вірним і пристойним. Так. І нудним. Таких чоловіків повно в вашому оточенні, але ви на них навіть не дивитеся. Чоловіки, у яких все добре, які користуються великим попитом або які легко заводять стосунки, про шлюб і не думають.⠀
Але!⠀
В результаті одружуються практично всі. Чому? Ні, не тому що дозріли. А тому що бажання сім'ї формується у чоловіка індивідуально, поруч з конкретною жінкою. Саме з нею він починає хотіти сім'ю, хоча до цього шлюб йому взагалі був не потрібен. Чоловікові не потрібна красива і сексуальна жінка. Турботлива і господарська теж. І розуміє і підтримує не особливо. ⠀
Йому потрібна та жінка, яка його зачепить.⠀
А ось, щоб зачепити чоловіка, потрібно розбиратися в чоловічій психології. ⠀
⠀
І про це мій авторський інтенсив про чоловічу психологію"про що мовчать чоловіки".⠀
ПРО ЩО ЦЕЙ ІНТЕНСИВ?
Про те, про що чоловіки майже ніколи не говорять своїм жінкам. Але я поділюся з вами накопиченими знаннями та досвідом.
ми розберемо:
⠀
Так ви мені пишете в коментарях або розповідаєте на консультаціях.⠀Дівчата, мені шкода розбивати ваші рожеві окуляри, але немає чоловіків готових до сім'ї. 1% з усіх. Або це юнаки до 22 років, для яких шлюб, скоріше, гра в доросле життя. Зараз поясню. Всі чоловіки в момент статевого дозрівання починають брати участь в гонці за секс. Потім ті чоловіки, які розуміють, що жінкам вони не сильно цікаві, сексу у них мало і т.д., починають думати про шлюб — тому що для цього достатньо зацікавити одну жінку і мати потім спокійний стабільний секс без принизливих потуг. Ви скажете-так і добре, буде вірним і пристойним. Так. І нудним. Таких чоловіків повно в вашому оточенні, але ви на них навіть не дивитеся. Чоловіки, у яких все добре, які користуються великим попитом або які легко заводять стосунки, про шлюб і не думають.⠀
Але!⠀
В результаті одружуються практично всі. Чому? Ні, не тому що дозріли. А тому що бажання сім'ї формується у чоловіка індивідуально, поруч з конкретною жінкою. Саме з нею він починає хотіти сім'ю, хоча до цього шлюб йому взагалі був не потрібен. Чоловікові не потрібна красива і сексуальна жінка. Турботлива і господарська теж. І розуміє і підтримує не особливо. ⠀
Йому потрібна та жінка, яка його зачепить.⠀
А ось, щоб зачепити чоловіка, потрібно розбиратися в чоловічій психології. ⠀
⠀
І про це мій авторський інтенсив про чоловічу психологію"про що мовчать чоловіки".⠀
ПРО ЩО ЦЕЙ ІНТЕНСИВ?
Про те, про що чоловіки майже ніколи не говорять своїм жінкам. Але я поділюся з вами накопиченими знаннями та досвідом.
ми розберемо:
- Про що взагалі мовчать чоловіки і про що вони думають, коли знаходяться в мовчазному стані.
- Чому чоловік надає знаки уваги і фліртує, але не робить кроків до зближення? Чому чоловіка не тягне до красивої і доглянутою жінці і чому він не домагається її?
- Чому чоловік любить жінку, дорожить їй і хоче від неї дітей, але не хоче одружуватися. І зворотна ситуація-чому чоловік не хоче дітей і чи завжди це пов'язано з любов'ю до жінки. Що взагалі стоїть за чоловічим бажанням мати дітей.
- Помилкові чоловічі обіцянки. Чому чоловік стверджує " я такого не говорив, Ти все неправильно зрозуміла."Як вести себе в ситуації, коли ви розраховували на нього? Чому взагалі чоловіки брешуть і не тримають обіцянок, навіть якщо люблять жінку і знаходяться з нею в шлюбі або в серйозних стосунках.
- Чому жінки вважають, що чоловіки не здатні любити? Як воно насправді. Як зрозуміти, що вас дійсно люблять.
- Чому чоловік постійно погрожує відходом. Або йде на кілька днів. Ігнорує мовчанням, і як правильно вивести його на розмову, погасити конфлікт, припинити або звести до мінімуму такі ситуації.
- Чому чоловіки кидають своїх дітей, але охоче виховують нерідних дітей нової жінки. Чому чоловіки йдуть з сім'ї, де дитина народилася нездоровим, чому далеко не завжди це втеча від проблем і як можна зберегти сім'ю в цій ситуації.
- Чому чоловік постійно дивиться соцмережі своїх колишніх і лайкає їх фото. Чого взагалі хоче чоловік, коли проявляє активність на вашій сторінці, але нічого більшого не робить.
- Чому чоловік зникає в самий розпал відносин? Чому ще вчора він зізнавався в любові і будував великі плани, а сьогодні зник, не попередивши і ніяк не повідомивши про закінчення відносин.
- Чому чоловік оголошується через деякий час після розставання і як зрозуміти, що це всерйоз.
- Чому у чоловіка є подруги, чи варто їх побоюватися і як вести себе в ситуації, якщо ця дружба вас не влаштовує.
- Чому чоловіки зраджують, якщо люблять дружину і їх все влаштовує в ній і в шлюбі? Як мінімізувати ризик зради. Що значить, коли він називає співмешканку "дружина", а коханку "моя улюблена жінка".
- Що чоловіки вважають зрадою, а що інтрижкою, не гідною уваги. Коли зраду можна пробачити, а коли це буде великою помилкою. Як пережити зраду.
- Кого любить чоловік — дружину або коханку. А що якщо жінка змінить з помсти?
- Чому чоловік не поспішає подавати на розлучення і йти з сім'ї, навіть якщо любить іншу жінку і вже фактично живе з нею? Як на нього вплинути.
- Для всіх, хто хоче навчитися розбиратися в чоловічій психології, мотивах вчинків чоловіків, розуміти їх поведінку
- Хто хоче використовувати особливості чоловічої психології, щоб правильно спілкуватися з чоловіками і будувати з ними відносини
- Вам, якщо ви опинилися в складній ситуації і не знаєте, яке правильне рішення прийняти
- Жінкам, які витрачають дорогоцінні роки на помилкові чоловічі обіцянки і помилкові надії
- Всім, хто не вміє будувати відносини з чоловіками і не розуміє, чому їх весь час кидають
- Ви навчитеся розбиратися в психології чоловіків, дізнаєтеся всі їх слабкості і вразливі місця і зможете це використовувати
- Зрозумієте, як будувати відносини з чоловіками так, щоб ці відносини завжди були успішними і гармонійними
- Чи зможете стати для чоловіка єдиною і незамінною," зачепити " його, як жодна інша жінка.
- Дізнаєтеся, як при необхідності домагатися свого у відносинах з чоловіком
- Перестанете робити одні й ті ж фатальні помилки, через які у вас не складаються стосунки
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/olgawitchykitchen/p/5f5b3e/