Цей курс для тебе, якщо
ти мрієш навчитися малювати
Тільки уяви, як ти будеш з упевненістю і азартом брати в руки пензлик, фарби і малювати все, що забажає душа! Може бути ти будеш скетчити апетитне тістечко попиваючи каву в кафешці, робити замальовки красивих будівель в подорожі або малювати чудовий захід сидячи на березі моря.
Вже тисячі моїх учнів роблять це і отримують від цього величезне задоволення, і ти можеш приєднатися до нас
ти хочеш жити у відмінному настрої
Уяви, тепер, коли раптом твій настрій зіпсується або життя стане надто напруженою, у тебе буде чарівний засіб, який дозволяє моментально відпочити, розслабитися і зарядитися хорошим настроєм.
Як наслідок, твоє здоров'я стане краще і ти зможеш краще підтримувати контакт зі своїми рідними і близькими. Це відзначають багато чоловіків наших учениць!
ти хочеш яскраве насичене життя
Уяви, що тепер ти почнеш краще планувати свій час і нарешті приділяти більше часу собі. Саме цьому багато дівчат вчаться на нашому курсі.
Тепер ти будеш постійно придумувати нові ідеї для своїх замальовок, реалізовувати їх, навчатися новому і знайомитися з цікавими творчими людьми. Крім того ти почнеш помічати красу навколишнього світу, як це було в дитинстві.
ти хочеш змінити свою професію
Уяви, що коли ти навчишся добре малювати, то ти зможеш займатися своєю улюбленою справою і заробляти на цьому гроші, наприклад в дизайні або ілюстрації. Звичайно для цього тобі буде потрібно гарненько попрацювати і одним курсом тут не обійдешся. Але я впевнена, що це буде відмінним стартом і це точно варто того, адже на роботі ми проводимо дуже велику частину життя.
Чого ти навчишся
- я обожнюю графіку, тому що вона максимально доступна! Все що тобі потрібно-це блокнот зі звичайним папером, Чорна ручка і трохи часу.
- на цьому курсі за допомогою одного лише чорного кольору ти навчишся малювати практично все, що захочеш: рослини, тварин, їжу, будинки, хвилі, гори і навіть портерт.
- я покажу тобі найрізноманітніші техніки штрихування, завдяки яким ти зможеш створювати живі і об'ємні роботи.
- Графічні замальовки-це дуже захоплюючий і медитативний процес. Впевнена, що тобі сподобається
https://privatelink.de/?https://vsemart.getcourse.ru/grafika