Що нового?

Набір учасників [Всім Арт] живопис акрилом (Анна Білоусова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2570 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 102.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я обіцяю вам, що на курсі вже через 1 тиждень ви напишете ваш перший шедевр акрилом, а до кінця навчання зможете малювати практично що завгодно!

Такі картини ви зможете повісити у себе вдома, подарувати близьким і отримати купу подяк, або навіть почати заробляти на їх продажу!

цей курс особливий, і ось чому:
Він підходить як для новачків в живопису, так і для практикуючих художників.. Новачки вивчать алгоритм, як з нуля навчитися малювати все що завгодно, а просунуті художники дізнаються багато фішок і секретів сучасних технік акрилового живопису.

Це дуже об'ємний курс, в якому ми торкнемося таких тем, як ботаніка, анімалістика, пейзажі, Архітектура та інше. Після курсу ви будете легко справлятися навіть з найскладнішими сюжетами.

У кожному уроці вас чекають покрокові алгоритми і максимально зрозумілі пояснення всіх нюансів роботи акрилом. Більш того, вас чекає докладна зворотний зв'язок від професійних художників. Чи не навчитися при такому підході у вас не вийде.

У вас з'явиться реальна можливість заробляти на своїй творчості, так як картини акрилом продаються набагато краще, ніж картини в будь-яких інших матеріалах.

8 докладних покрокових уроків
Кожен урок містить покроковий алгоритм дій, з яким впорається навіть дитина.

Вступний урок
Матеріали

Почнемо з основного — знайомства з новими матеріалами і особливостями роботи з ними.
На вступному уроці ми розберемо, що таке акрил, які він має особливості, чим відрізняється від звичних матеріалів і як з ним поводитися.

Урок 1
Ягоди

Давайте сьогодні намалюємо апетитну вишню!
На цьому уроці ви потренуєтеся працювати акрилом, малювати предмети з урахуванням джерела світла і безпомилково визначати, де на предметі повинні бути відблиски, тінь і півтінь.

Урок 2
ДЕСЕРТ

Малюємо апетитний шматочок торта. Така картина буде здорово виглядати на кухні або на стіні в затишному кафе.
На уроці ви навчитеся передавати всі основні фактури десертів: пористість бісквіта, легкість крему і блиск ягід.

Урок 3
Квіти

Малюємо квітучу гілку в скляній вазі. На цьому уроці ви дізнаєтеся, як за допомогою акрилу передати прозорість скла, яскравість кольорів і соковитість листочків у гілочки.
Ви навчитеся малювати натюрморти, знаходити саму виграшну композицію і розташування предметів в картині.

Урок 4
Рибка

У цьому уроці ми побуваємо під водою! Ви дізнаєтеся, як передати всю глибину кольору і намалюєте чарівну рибку.
На уроці ви спробуєте себе в анімалістиці, повчіться малювати тварин, передавати блиск луски і форму рибок.

Урок 5
МАШИНА

На цьому уроці ми опинимося в одному з яскравих приморських містечок в самий розпал літа. Цей урок-справжня кольоротерапія, тут все святково яскраво і прекрасно: синя машинка на тлі контрастної стіни і яскравий кущ, повний квітів.
На уроці ви навчитеся малювати предмети акрилом, навіть такі складні, як автомобіль і попрацюєте з однією з найяскравіших колірних схем.

Урок 6
Морський ПЕЙЗАЖ

Сьогодні ми вирушаємо милуватися морським прибоєм і створюємо ніжний пейзаж з набігаючою хвилею.
На цьому уроці ви навчитеся передавати красу і рух моря, Західне небо і його відображення у воді, сонячні відблиски в набігаючій хвилі і на мокрому піску.

Урок 7
Гірський ПЕЙЗАЖ

Сьогодні ми вирушаємо до гірського озера і малюємо яскравий пейзаж. На цьому уроці ви навчитеся малювати природу, і на одній картині відпрацюєте кілька сюжетів пейзажу: луки, озера і гори.
Ви дізнаєтеся, як враховувати в роботі правила лінійної перспективи, як створити багатопланові малюнки, як намалювати ідеальне небо з пухнастими хмарами і як показати сонячне світло без сонця.

Урок 8
МАЯК на заході сонця

Що може бути красивіше заходу на березі моря? Тільки захід з мальовничим видом на берег і маяк. Саме такий сюжет ви намалюєте на цьому уроці.
На уроці ви познайомитеся з техніками малювання архітектури акрилом, потренуєтеся створювати багатопланові картини і намалюєте роботу з незвичайно красивим західним небом.

Аня Білоусова
Художник, співзасновник школи всім Арт
Мене звуть Аня Білоусова, я викладач школи "всім Арт". Я з Мінська, зараз живу в Грузії, дуже люблю малювати, подорожувати і собак — у мене їх аж дві. Закінчила Академію Мистецтв за спеціальністю "Motion дизайнер", створюю анімацію (Мультфільми). Мої роботи брали участь у виставці в Парижі. Викладаю з 2014 року і за цей час зі мною навчилися малювати більше 100 тисяч чоловік! Мені дуже подобається ділитися своїми навичками і натхненням з іншими людьми — тому чекаю Вас на курсі навіть якщо ви ніколи не пробували малювати!
https://privatelink.de/?https://vsemart.getcourse.ru/acrylic_all?utm_source=youtube#1

Угорі