Казка у власному житті у кожного ручної збірки.
Щоб врятувати принцесу з вежі, потрібно приставити до правильної стіни сходи:
формули, які працюють.
План - для якого ми всі дійсно призначені.
13 бажань. Меж немає.
Для кого?
Для всіх. Одна єдина умова: це практична робота. До плодів.
Марафон Чудес на базі системної та гештальт-терапії, гіпнозу, процесингу, когнітивно-поведінкової терапії та НЛП та найсучаснішої техніки Емів.
115 лекцій
Більше 20 вправ
15 групових сесій З 7 по 25 грудня, доступ залишається безстроково
покроковий алгоритм особистісної трансформації та втілення бажаного:
формулюємо результат
1. Тут і зараз. Ясність про власне життя і про те, до чого насправді вона вас закликає. Когнітивні методи і системне вправу
2. Який батьківський проект я несу: за своєю долею ви живете і яким життєвим сценарієм ви прямуєте?
Вправа і ритуал, що допомагають звільнитися.
3. Що хочете отримати? 13 бажань і як їх формулювати. Системна вправа Хоровод бажань.
створення готовності до досягнення
4. Ваші ментальні карти і їх трансформація. Вправи та інструменти по зняттю самообмежень для чистих
ментальних фільтрів і ефективної поведінки
+ Сесія ЕМDR
5. Сором і ганьба: перестати бути осміяним опудалом. Вина і саморуйнування. Вправи, системний ритуал Колесо
помилок
6. Недостатність: коли ви недостойні, вам не можна або ви боїтеся, що не зможете.
розстановочна вправа
7. Туга про нездійснене в минулому. Туга про поки що не збувається. Гнів на світ
Почуття, які блокують потік. Розстановочна вправа
+ Сесія ЕМDR
8. Страх діяти. Тривога і погані очікування.
Перший крок і подолання опору: розстановочна вправа. Навички справлятися з тривогою всередині себе:
робота з образом самого себе
9. Прощання з жаб'ячою шкірою і спотвореним образом себе. Вправа і системний ритуал Колесо Я не той, ким я
представляюся
10. З'єднання з Я, який може-Субособистістю, здатної на реалізацію задуманого. Інтеграція ресурсів і
Героя З'єднання з силою власного роду. Системний ритуал проходження шляху
+ Сесія ЕМDR
посилення мотивації та віри
11. Внутрішні опоненти. Запатентована вправа Коробочка
Ресурсування змін
14. З'єднання з Потоком. Час, який працює на вас. Системна вправа
Сесія ЕМDR
15. Дизайн та програмування майбутнього. Системний Ритуал Станьте моєю реальністю
Щоб врятувати принцесу з вежі, потрібно приставити до правильної стіни сходи:
- Задум
- Зусилля в потрібному місці і в потрібний час, інакше мимо.
- І ваш психознеогетичний стан
формули, які працюють.
План - для якого ми всі дійсно призначені.
13 бажань. Меж немає.
Для кого?
Для всіх. Одна єдина умова: це практична робота. До плодів.
Марафон Чудес на базі системної та гештальт-терапії, гіпнозу, процесингу, когнітивно-поведінкової терапії та НЛП та найсучаснішої техніки Емів.
115 лекцій
Більше 20 вправ
15 групових сесій З 7 по 25 грудня, доступ залишається безстроково
покроковий алгоритм особистісної трансформації та втілення бажаного:
формулюємо результат
1. Тут і зараз. Ясність про власне життя і про те, до чого насправді вона вас закликає. Когнітивні методи і системне вправу
2. Який батьківський проект я несу: за своєю долею ви живете і яким життєвим сценарієм ви прямуєте?
Вправа і ритуал, що допомагають звільнитися.
3. Що хочете отримати? 13 бажань і як їх формулювати. Системна вправа Хоровод бажань.
створення готовності до досягнення
4. Ваші ментальні карти і їх трансформація. Вправи та інструменти по зняттю самообмежень для чистих
ментальних фільтрів і ефективної поведінки
+ Сесія ЕМDR
5. Сором і ганьба: перестати бути осміяним опудалом. Вина і саморуйнування. Вправи, системний ритуал Колесо
помилок
6. Недостатність: коли ви недостойні, вам не можна або ви боїтеся, що не зможете.
розстановочна вправа
7. Туга про нездійснене в минулому. Туга про поки що не збувається. Гнів на світ
Почуття, які блокують потік. Розстановочна вправа
+ Сесія ЕМDR
8. Страх діяти. Тривога і погані очікування.
Перший крок і подолання опору: розстановочна вправа. Навички справлятися з тривогою всередині себе:
робота з образом самого себе
9. Прощання з жаб'ячою шкірою і спотвореним образом себе. Вправа і системний ритуал Колесо Я не той, ким я
представляюся
10. З'єднання з Я, який може-Субособистістю, здатної на реалізацію задуманого. Інтеграція ресурсів і
Героя З'єднання з силою власного роду. Системний ритуал проходження шляху
+ Сесія ЕМDR
посилення мотивації та віри
11. Внутрішні опоненти. Запатентована вправа Коробочка
- Вакуум. Прожити порожнечу між сьогоденням і майбутнім. Системна вправа
- Самооцінка. Набуття Віри. Вправа З'єднання з вірою
Ресурсування змін
14. З'єднання з Потоком. Час, який працює на вас. Системна вправа
Сесія ЕМDR
15. Дизайн та програмування майбутнього. Системний Ритуал Станьте моєю реальністю
https://marafonchudes.ru/products/marathon-voploshchenie-marafon-chudes-07-12-2020