Що нового?

Придбаний Втілення: практичне керівництво, яке вам повинні були видати при народженні (Дейн Хір)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10920 ГРН
Учасників: 0 з 100
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 113.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
(російський переклад)
Embodiment: The Manual You Should Have Been Given When You Were Born
by Dr. Dain Heer
від автора

Дорогі сутності та тіла,
Це-коротке привітання з тим, що ви придбали цю книгу.
Вона може стати початком абсолютно нового для вас спільного буття.
Я написав цю книгу ще пару років тому ...
Тепер я знаю, що наші тіла набагато більш дивовижні і усвідомлені, ніж я міг собі уявити...

(А Уявляю я ОГО-ГО!)

Моя порада вам буде такою: прочитайте книгу і почніть користуватися цими інструментами. Почніть слухати один одного. Почніть задавати питання.

Почніть грати разом!

Почніть визнавати, який це дар-бути тут, у цьому світі, разом.

Якщо це буде для вас працювати, якщо це підвищить легкість, радість і пишність вашого життя і вашого буття, ви зможете і далі досліджувати ці інструменти і можливості...
У мене є й інша книга – "бути собою, змінювати світ". Інші інструменти. Більше можливостей. Більше натхнення.

Прийшла пора?
Тоді зайдіть сюди і прослухайте безкоштовну аудіо-главу: www.BeingYouBook.com
Дякую вам за вас (обох).
Що ще можливо?

Дейн

2013
Введення

Що робити, якщо ваше тіло було невпинним джерелом радості? Що робити, якщо ви могли насолоджуватися своїм тілом так само, як коти, собаки чи коні насолоджуються своїми тілами? Що якби при ходьбі у вас працювали всі м'язи? Що якби кожен момент представляв для вас можливість облизатися і помурчать? Чи можливо, щоб ваше втілення було саме таким?

Я-спеціально навчений хіропрактік, проте мені було цікаво стати ще й практичним експертом втілення, і крім того, мені було б цікаво навчити цьому і вас. "Втілення:

Практичне керівництво, яке вам повинні були видати при народженні", швидше за все, не походить ні на які інші коли-небудь прочитані вами книги про втілення. Це не Хіропрактика. Це не медицина. Це книга про те, як функціонувати в своєму тілі з точки зору буття. У ній досліджується, як ви, безмежна істота, можете відчути свою велич у своєму тілі.

Ця книга може суперечити всьому, що ви коли-небудь думали, всьому, чого вас вчили, і всьому, що ви перейняли від усіх і вся, вас оточуючих. Вона не претендує на те, щоб дати вам відповіді. Натомість вона заохотить вас задавати питання. Вона дозволить вам отримати задоволення від того тіла, яке у вас є в даний момент – і насолодитися тим тілом, яке ви створюєте.

Концепції, викладені в цій книги, були здебільшого відкриті в процесі роботи, яку я проводжу разом з Гері Дугласом, засновником Access Consciousness. Це модальність, де пропонуються інструменти, інформація та процеси, щоб змінити будь-яку сферу Вашого життя та відчути велич свого тіла. Під час нашої постійної співпраці ми з Гері зрозуміли, що жити в пишності свого втілення – це вибір, який є у кожного з нас. І в цій книзі я із задоволенням ділюся з вами інструментами, що дозволяють досягти цієї пишноти.

Я хотів би висловити свою подяку Гері, без виключно унікального погляду на світ якого цієї інформації не було б.

Дякую вам за те, що ви до мене приєдналися.
Ваш в радості
Доктор Дейн Хиир
2010
P. S. Будь ласка, обов'язково прочитайте частину під назвою "якщо ви вважаєте, що це благословив Папа Римський – не читайте це".
"втілення: практичне керівництво, яке вам повинні були видати при народженні" відрізняється від усіх тих книг, які ви коли-небудь читали. Ця книга присвячена тому, як функціонуєте ви і ваше тіло з точки зору буття. У ній розглядається, як ви, нескінченна істота, можете відчути велич за допомогою свого тіла. "А що якщо ваше тіло-це постійне джерело радості?".

Книга може суперечити всьому, що ви звикли думати, усьому, чого вас навчили, і всьому, що ви читали, а також усім переконанням інших людей. Вона не претендує на те, щоб дати вам усі відповіді. Замість цього вона закликає вас задавати питання, які дозволять насолоджуватися тим тілом, яке у вас зараз, і створити таке тіло, яке буде доставляти вам справжнє задоволення.

Відгуки
Я шукала книгу, яка допоможе мені позбутися відносин любові і ненависті по відношенню до тіла після того, як я постраждала в серйозній автокатастрофі. Саме такою стала для мене ця книга. Коли я її читала, у мене було таке відчуття, що я повернулася додому. Але якщо ви не готові по-новому поглянути на своє життя і на своє тіло, можливо, вам вона не підійде.

У цій книзі докладно йдеться про те, як почати усвідомлювати, що ваше тіло – Це ваш інструмент для пізнання всього світу. Коли ви ігноруєте тіло, ви втрачаєте тонни життєво важливої інформації, яка може змінити ваше життя.

Ця книга настільки наповнена сенсом, що створюється враження, ніби вона говорить з вашим тілом і вашою сутністю. Це дійсно те практичне керівництво, яке вам повинні були дати, коли ви народилися – це допомогло б вам уникнути болю і багатьох страждань.

Я хотів би мати цю інформацію, коли я був ще підлітком. Радий, що хоч сьогодні хтось написав про те, як встановити зв'язок з кращою частиною себе, яка втілює повноту того, ким ми можемо бути.
Кількість сторінок: 110
Дата виходу в світ: 06 липня 2013

Угорі