Семінар Вторинний зиск: Несвідомі вигоди і внутрішній саботаж
«Вторинний зиск: Таємний двигун ваших невдач»
«Що, якби я сказала вам, що ваша найбільша проблема — це насправді ваш найефективніший спосіб отримати бажане?»
Це звучить парадоксально і навіть обурливо: хіба може бути вигідно хворіти, бути без грошей або жити в конфліктах? Проте з погляду квантової психології, наша система ніколи не робить нічого просто так. Кожна «невирішувана» ситуація — це складний контракт вашої підсвідомості.
Вторинний зиск — це та сама невидима якір-програма, яка тримає вас на місці, попри всі зусилля, медитації та навчання.
У цьому прев’ю ми почнемо розплутувати цей клубок:
Готові дізнатися свою правду? Почніть з цього вступного блоку.
Програма курсу
Програма семінару
Теорія
Практика
Тестування
Додатковий матеріал
Ціна: 7 500 грн ~148,96 eur
Уроків: 5
Мова: Українська
«Вторинний зиск: Таємний двигун ваших невдач»
«Що, якби я сказала вам, що ваша найбільша проблема — це насправді ваш найефективніший спосіб отримати бажане?»
Це звучить парадоксально і навіть обурливо: хіба може бути вигідно хворіти, бути без грошей або жити в конфліктах? Проте з погляду квантової психології, наша система ніколи не робить нічого просто так. Кожна «невирішувана» ситуація — це складний контракт вашої підсвідомості.
Вторинний зиск — це та сама невидима якір-програма, яка тримає вас на місці, попри всі зусилля, медитації та навчання.
У цьому прев’ю ми почнемо розплутувати цей клубок:
- Анатомія прихованої вигоди: Як ми міняємо свій успіх на «безпеку», а здоров'я — на «увагу ближніх».
- Чому позитивне мислення не працює: Поки підсвідомість отримує бонус від проблеми, вона буде її відтворювати знову і знову.
- Перший крок до чесності: Як розпізнати свій зиск, не впадаючи в самобичування.
Готові дізнатися свою правду? Почніть з цього вступного блоку.
Програма курсу
Програма семінару
Теорія
Практика
Тестування
Додатковий матеріал
Ціна: 7 500 грн ~148,96 eur
Уроків: 5
Мова: Українська
https://shkola-kvantovikh-transformatsii-larisi-oliinik.kwiga.com/courses/seminar-vtorinnii-zisk-nesvidomi-vigodi-i-vnutrishnii-sabotazh
Останнє редагування модератором: