Створіть тіло своєї мрії і навчіться секретним в'єтнамським технікам дихання, щоб підтримувати вашу ідеальну вагу!
Що Ви отримаєте через 5 тижнів?
- мінус 5-10 кг, в залежності від вашого початкового ваги (багато людей ніяк не можуть ці 5 кг і скинути)
- ви зможете носити той одяг, який подобається
- ви будете з гордістю дивитися на своє відображення в дзеркалі
- ваші друзі та знайомі закидають вас компліментами
- ви будете менше втомлюватися, підніметься ваш рівень енергії
- ви будете більше отримувати задоволення від подорожей
- ви станете впевненіше в собі, в своїх силах
- будемо переписувати ваші установки
- створювати нові звички в харчуванні
- розповім ефективні методи роботи з жиром і апетитом
- навчу технікам стабілізації нервової системи
- попрацюємо з образами і почуттям провини
- закріпимо наші зміни назавжди
я схудла на 20 кг за 2 місяці, а значить і ви зможете!
Можу дозволити собі з'їсти те, на що забороняла собі дивитися роками, розібралася з психологічними проблемами своєї ваги, звикла кожен день робити вправи і енергетичні практики, перебудувала систему свого харчування, увійшла в комфортний режим дня, пішов непомірний апетит.
І на останок хочу сказати тим, хто сумніваються: йти чи не йти на тренінг (маю на увазі купувати його чи ні) твердо скажу - так! Тому що: - ніколи не шкодуйте для себе нічого, ви у себе одна-робіть інвестиції в себе (дізнаватися щось нове, навчатися чомусь-це теж інвестиції)- будете постійно сумніватися, так і залишитеся на одному місці (будете нити і скаржитися, що у вас не виходить). Ну і останнє, щоб щось спрацювало, за це потрібно заплатити!!!!! Це загальновідомий факт: якщо вам щось дістається безкоштовно, то дана безкоштовність втратить свою цінність! Ви просто будете кожен раз відкладати свої починання. А якщо ви заплатили, то ви з будь-якого приступите до дії. Ось так все просто!
Ольга Сидоренко, 50 років, працівник банку
Можу дозволити собі з'їсти те, на що забороняла собі дивитися роками, розібралася з психологічними проблемами своєї ваги, звикла кожен день робити вправи і енергетичні практики, перебудувала систему свого харчування, увійшла в комфортний режим дня, пішов непомірний апетит.
І на останок хочу сказати тим, хто сумніваються: йти чи не йти на тренінг (маю на увазі купувати його чи ні) твердо скажу - так! Тому що: - ніколи не шкодуйте для себе нічого, ви у себе одна-робіть інвестиції в себе (дізнаватися щось нове, навчатися чомусь-це теж інвестиції)- будете постійно сумніватися, так і залишитеся на одному місці (будете нити і скаржитися, що у вас не виходить). Ну і останнє, щоб щось спрацювало, за це потрібно заплатити!!!!! Це загальновідомий факт: якщо вам щось дістається безкоштовно, то дана безкоштовність втратить свою цінність! Ви просто будете кожен раз відкладати свої починання. А якщо ви заплатили, то ви з будь-якого приступите до дії. Ось так все просто!
Ольга Сидоренко, 50 років, працівник банку
https://privatelink.de/?http://www.mastersecrets.ru/yoga/november/masterclass-1282/products/