цей вебінар потрібен вам, щоб:
БОНУСИ! крім участі у вебінарі Ви також отримаєте:
- дізнатися про ключові прийоми і практики заповнення" внутрішньої порожнечі " і набуття смислів в терапевтичній практиці.
- навчитися діагностувати реальні причини і опрацьовувати кожну з них - до очевидного і терапевту, і клієнту результату.
- допомагати клієнтам реконструювати і створювати стабільний інтерес і життєві смисли, які будуть працювати багато років.
- навчитися працювати з ірраціональними переконаннями і помилками мислення, які розфарбовують світ клієнта в сірі тони.
- Провести приємний і корисний вечір в компанії колег:отримати нові знання, вміння та навички, підвищити кваліфікацію і отримати іменний сертифікат!
- дізнаєтеся, де взагалі шукати смисли життя людині, особливо якщо сталася смисл.
- освоїте безліч підходів і дійсно ефективних методик роботи з поверненням інтересу і осмисленості життя.
- дізнаєтеся, чим конкретно психолог може допомогти людині при проходженні вікових і ціннісних криз.
- Навчіться знаходити актуальні смисли, які повернуть блиск в очі на довгі роки.
- Заберете в практику прийоми для терапії смислової сфери особистості.
- проаналізуєте більше 10 реальних кейсів з практики психологів.
- Навчіться створювати терапевтичний імпульс, що допомагає людині вибратися з екзистенціального вакууму.
- БОНУС! Знайдете ключ до власної смислової сфері і заповнення "внутрішньої порожнечі".
- Методика "граничні смисли"
- прийом "аналіз потреб"
- прийом " де життя запитує мене?".
- робота з помилковими переконаннями в КПТ
- вправа "сенс життя як образ несвідомого"
- вправа "погляд з глибокої старості".
- техніка "сусід"
- використання МАК в роботі зі змістом (м. Мінакова)
- прийом "моє ідеальне оточення".
- вправа "5 життів"
- прийом "Безсмертний горець"
- Методика "світло моєї душі" (М. Мінакова)
- та ін.
- де шукати натхнення і мотивацію для руху вперед, якщо очі більше не горять?
- як зрозуміти, для чого живе дана конкретна людина, якщо він сам не розуміє?
- за якими критеріями можна зрозуміти, наскільки осмислене життя конкретної людини?
- як надати сенс безвихідній ситуації?
- чи можна спертися на старий життєвий сенс, який грів раніше, а зараз чомусь "не працює"?
- як зробити так, щоб очі загорілися, як в молодості - знову?
- що робити, якщо клієнт продовжує все знецінювати, все, що робиться на терапії?
- чи можна людині" видати " готовий сенс, орієнтуючись на каталог відомих і популярних?
- мова про суїцид не йде, але все ж - як може психолог профілактувати цей результат?
БОНУСИ! крім участі у вебінарі Ви також отримаєте:
- Книги про роботу зі смисловими проблемами особистості
- корисні відео та програми для роботи
- роздаткові матеріали та презентацію вебінару.
- покрокові інструкції до отриманих методик.
- Корисні схеми і шаблони для роботи зі змістом і інтересом до життя.
- 100% зрозумілість і структурованість
Ви точно засвоїте навіть складний матеріал. Геть незрозумілі схеми і розмиті визначення! - приклади і практика онлайн
Всі техніки даються на цікавих прикладах. І більшість ви спробуєте прямо на вебінарі! - унікальні авторські техніки
Вас чекають кращі, перевірені авторські методики, яких ви більше ніде не знайдете! - покроковість і легкість застосування
Ви отримаєте методики у вигляді покрокових інструкцій, тому зможете застосовувати їх відразу! - цікаві випадки з практики
Дізнайтеся найбільш показові випадки з моєї практики, які гарантовано будуть Вам корисні! - Ви отримаєте більше, ніж очікуєте
Набагато більше. Тому що я поважаю і люблю свою справу і працюю для Вас на всі 150%! - бонуси та подарунки!
Вас чекають несподівані і приємні сюрпризи! Приєднуйтесь до цих незабутніх моментів!
https://privatelink.de/?https://maria-psy.ru/?q=vbr-smysl-zhizni