Що нового?

Придбаний Втрата сенсу і інтересу до життя. Тариф Gold (Марія Мінакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1361 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей вебінар потрібен вам, щоб:
  • дізнатися про ключові прийоми і практики заповнення" внутрішньої порожнечі " і набуття смислів в терапевтичній практиці.
  • навчитися діагностувати реальні причини і опрацьовувати кожну з них - до очевидного і терапевту, і клієнту результату.
  • допомагати клієнтам реконструювати і створювати стабільний інтерес і життєві смисли, які будуть працювати багато років.
  • навчитися працювати з ірраціональними переконаннями і помилками мислення, які розфарбовують світ клієнта в сірі тони.
  • Провести приємний і корисний вечір в компанії колег:отримати нові знання, вміння та навички, підвищити кваліфікацію і отримати іменний сертифікат!
на вебінарі Ви за 4 години:
  • дізнаєтеся, де взагалі шукати смисли життя людині, особливо якщо сталася смисл.
  • освоїте безліч підходів і дійсно ефективних методик роботи з поверненням інтересу і осмисленості життя.
  • дізнаєтеся, чим конкретно психолог може допомогти людині при проходженні вікових і ціннісних криз.
  • Навчіться знаходити актуальні смисли, які повернуть блиск в очі на довгі роки.
  • Заберете в практику прийоми для терапії смислової сфери особистості.
  • проаналізуєте більше 10 реальних кейсів з практики психологів.
  • Навчіться створювати терапевтичний імпульс, що допомагає людині вибратися з екзистенціального вакууму.
  • БОНУС! Знайдете ключ до власної смислової сфері і заповнення "внутрішньої порожнечі".
Методики роботи зі смисловою сферою:
  1. Методика "граничні смисли"
  2. прийом "аналіз потреб"
  3. прийом " де життя запитує мене?".
  4. робота з помилковими переконаннями в КПТ
  5. вправа "сенс життя як образ несвідомого"
  6. вправа "погляд з глибокої старості".
  7. техніка "сусід"
  8. використання МАК в роботі зі змістом (м. Мінакова)
  9. прийом "моє ідеальне оточення".
  10. вправа "5 життів"
  11. прийом "Безсмертний горець"
  12. Методика "світло моєї душі" (М. Мінакова)
  13. та ін.
відповіді на складні питання про роботу з втратою сенсу:
  • де шукати натхнення і мотивацію для руху вперед, якщо очі більше не горять?
  • як зрозуміти, для чого живе дана конкретна людина, якщо він сам не розуміє?
  • за якими критеріями можна зрозуміти, наскільки осмислене життя конкретної людини?
  • як надати сенс безвихідній ситуації?
  • чи можна спертися на старий життєвий сенс, який грів раніше, а зараз чомусь "не працює"?
  • як зробити так, щоб очі загорілися, як в молодості - знову?
  • що робити, якщо клієнт продовжує все знецінювати, все, що робиться на терапії?
  • чи можна людині" видати " готовий сенс, орієнтуючись на каталог відомих і популярних?
  • мова про суїцид не йде, але все ж - як може психолог профілактувати цей результат?
Дайте відповідь на кожне з цих питань. Подумайте ще раз. Ви впевнені, що ці відповіді вірні? Давайте розберемося разом на вебінарі!

БОНУСИ! крім участі у вебінарі Ви також отримаєте:

1. Книги про роботу зі смисловими проблемами особистості
  2. корисні відео та програми для роботи
  3. роздаткові матеріали та презентацію вебінару.
  4. покрокові інструкції до отриманих методик.
  5. Корисні схеми і шаблони для роботи зі змістом і інтересом до життя.
Чому мої вебінари?
  • 100% зрозумілість і структурованість
    Ви точно засвоїте навіть складний матеріал. Геть незрозумілі схеми і розмиті визначення!
  • приклади і практика онлайн
    Всі техніки даються на цікавих прикладах. І більшість ви спробуєте прямо на вебінарі!
  • унікальні авторські техніки
    Вас чекають кращі, перевірені авторські методики, яких ви більше ніде не знайдете!
  • покроковість і легкість застосування
    Ви отримаєте методики у вигляді покрокових інструкцій, тому зможете застосовувати їх відразу!
  • цікаві випадки з практики
    Дізнайтеся найбільш показові випадки з моєї практики, які гарантовано будуть Вам корисні!
  • Ви отримаєте більше, ніж очікуєте
    Набагато більше. Тому що я поважаю і люблю свою справу і працюю для Вас на всі 150%!
  • бонуси та подарунки!
    Вас чекають несподівані і приємні сюрпризи! Приєднуйтесь до цих незабутніх моментів!
Дата вебінару: 8 грудня (середа) о 19.00 за МСК
https://privatelink.de/?https://maria-psy.ru/?q=vbr-smysl-zhizni

Угорі