Що нового?

Набір учасників Вулична фотографія, Квітень 2020 (Артем Житеньов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3125 ГРН
Учасників: 0 з 62
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ось, вже майже 15 років, як я викладаю курс "Вулична фотографія".
У ньому були і теоретичні заняття і практичні.
На практиці ми зі студентами виконували завдання вступної лекції, а на розборі обговорювали помилки і недоліки, зроблені на наших фотографіях.
Тепер час прийшов для онлайн курсу"Вулична фотографія".

На курсі буде п'ять занять.
Вступна лекція, завдання, обговорення, рекомендації, і бонус від мене:
в кінці курсу я хотів би зібрати маленькі історії на основі надісланих фотографій.

Курс розрахований на людей підготовлених.
У нас не буде часу на розмови про те, як влаштований фотоапарат або як працює автофокус з діафрагмою, хоча своїми секретами в області експозиції і вибору об'єктива, наприклад, я, звичайно, поділюся.

Про що ми будемо говорити?
Головна біда початківців фотографів ─ невміння висловитися фотографічно, незнання мови фотографії.
Відбір фотографій ─ це, мабуть, основна частина фотографічного процесу.
Я буду розповідати тільки про власний досвід, про те, що сам знаю, відчув і випробував. Адже я займаюся стрітфотографією вже, напевно, 20 років.
Обов'язково в процесі обговорення я показую фотографії майстрів, які надихають і надихали мене завжди.

Курс складається з п'яти занять.
На перших чотирьох я знайомлю слухачів з темою, підходом при зйомці на вулиці і потім даю завдання і ми розбираємо відзнятий вами матеріал. Надсилати фотографії можна і з архіву. Головна умова-щоб вони відповідали темі завдання.
На п'ятому занятті підводимо підсумки і дивимося бонус від викладача. Тривалість кожного заняття-3 години.

Заняття проводяться один раз на тиждень:
2 квітня в четвер о 19 годині (московський час)
9 квітня в четвер 19 годин в 19 годин (московський час)
16 квітня в четвер о 19 годині (московський час)
23 квітня в четвер о 19 годині (московський час)
і 29 квітня в середу о 19 годині (московський час)

Детальніше на сайті:
https://privatelink.de/?http://www.artemzhitenevschool.ru/payment/online-kourse-street

Угорі