Що нового?

Придбаний [Watermedia] Новорічна листівка аквареллю: створення ілюстрації (Тетяна Ширбідова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 350 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 2851

Прихований контент для користувачів Arzy, Аигога, Homer, vintra Дайнерис, Двалін, Коловрат.
Натисніть, щоб розкрити...

серія вебінарів: Новорічна листівка аквареллю: створення ілюстрації та передпечатна обробка.

Ви часто задаєте питання про те, як підготувати свою ілюстрацію до друку. І перед Новим роком я вирішила провести вебінари по обробці на прикладі листівки з простим сюжетом. Весь процес буде показаний онлайн в 3 етапи.

Вебінар 1. У вівторок 24 грудня з 10 до 13 по Мск.⠀
На першому ефірі ми⠀
підберемо референси,⠀
розглянемо методи розробки колориту для проекту,⠀
зробимо олівцеві заготовки всіх елементів.⠀
Домашнє завдання: намалювати ескізи олівцем.⠀

Вебінар 2. У середу 25 грудня з 10 до 13 по Мск.⠀
Другий ефір буде присвячений простим акварельним технікам. Ми будемо малювати окремі елементи листівки в єдиному колориті роботи. Можна малювати будь - якими матеріалами-маркери, пастель та ін.⠀
Домашнє завдання: намалювати всі елементи в кольорі.

Вебінар 3. У четвер 26 грудня з 10 до 13 по Мск.⠀
В останньому ефірі я розповім про верстку і передпечатной обробці ілюстрацій в Photoshop. Ми детально розглянемо наступні етапи:⠀
сканування з високою роздільною здатністю,
обробка ілюстрації в Photoshop, усунення дефектів і т. д.
компонування зображень у Photoshop,
Доповнення ілюстрації типографікою і каліграфією.⠀
Домашнє завдання: відсканувати, обробити і зберегти листівку для друку.

Спеціально до цього уроку я докладу для скачування графічні елементи зі стоків-каліграфічні написи на тему нового року і зими, щоб ви могли доповнити свої листівки. За отриманим алгоритмом ви зможете самостійно розробляти сюжети, малювати і обробляти ілюстрації для стоків або інших комерційних проектів. Завдання можна виконати будь-якими матеріалами.

Новорічна Ціна: 950 рублів за 3 вебінари, загальна тривалість навчання 7-9 годин. Доступ до записів на 3 місяці з моменту покупки. Можна купити зараз, а малювати на канікулах.

https://www.instagram.com/p/B6LQ5rxoxDI/?igshid=1grucbidg9352

Угорі