Що нового?

Придбаний [Wbway] Навчання роботі на Wildberries. Просування товарів в топ (Сергій Webway)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6300 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 187.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Навчу виводити в топ будь-який товар на Wildberries.
Мене звуть Сергій і я займаюся навчанням роботі на Wildberries вже 1,5 року. Я спочатку задав собі дуже високу планку якості навчання, завдяки чому моїм навчанням задоволені абсолютно всі мої клієнти.

ЩО ВИ ОТРИМАЄТЕ?
Знання топових селлерів буквально за кілька годин. Робочі алгоритми та інсайди. Без води. Тільки практика.

Чіткий алгоритм дій з виведення в топ будь-якого товару
Ви навчитеся просувати товар за будь-яким ключовим словом і в будь-якій категорії. Даний алгоритм працює безвідмовно і ніколи не дає "осічок". Просуваючи таким чином вашу картку ніколи не заблокують і не накладуть будь-які санкції на ваш аккаунт.

Техніка виведення в самий топ буквально за 2 дні!
Буквально 2 дні і Ваш товар в самому топі за всіма ключовими словами, які індексуються по вашому товару. Даний метод я продемонстрував у відео вище. Ви навчитеся виводити Ваші товари в топ так само швидко.

Створення SEO-оптимізованої картки товару, з охопленням в тисячі ключових слів!
Просування нічого не коштує, якщо ваша картка товару охоплює 20 ключових слів! Я навчу створювати правильні картки, завдяки чому Ваші товари будуть потрапляти в усі можливі категорії і охоплювати максимальну кількість ключових слів.

Налаштування успішної та недорогої реклами
Навчу налаштовувати рекламу на Wildberries, щоб охоплювати тільки цільову аудиторію, з мінімальними витратами. Ваш бюджет більше не буде" зливатися " за кілька хвилин. Оптимізована і налаштована реклама, яка буде приносити результат за мінімальні витрати!

https://wbway.ru/

Угорі