Що нового?

Придбаний [[welcome back home] кармічні принципи процвітання. Пакет " Керівник "(Ігор Будніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9192 ГРН
Учасників: 0 з 64
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 149.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
зрозуміло, що це не найкращий час говорити про процвітання!
Адже яке вже тут процвітання, коли економіка в комі, людей скорочують, активи знецінюються ...
І я вже вирішив відкласти цей марафон на кращі часи, коли все устаканиться.
Але днями в глибокій медитації мені прийшло ясне усвідомлення:

"Ігор, саме зараз ці глибокі знання про кармічні принципи процвітання можуть допомогти людям побачити суть речей, вони готові це почути."

але спочатку, а хто я взагалі такий, щоб розповідати тобі про процвітання?
Я сам цю тему глибоко вивчаю останні 15 років і пройшов великий шлях:
  • я виріс в зубожілій провінції Ульяновської області, одягаючись з місцевого ринку.
  • потім кілька років голодного студентства, коли на стипендію в тисячу рублів треба якось прогодувати себе цілий тиждень.
  • потім період крайнощів і однобокого процвітання. Це коли гроші є, але на шкоду всім іншим сферам життя — здоров'ю, відносинам, свободі.
  • потім обнулення, переоцінка, зміна вектора і крок за кроком усвідомлене творіння свого життя
останні сім років мого життя — це живий досвід цілісного та екологічного процвітання.

це коли достаток і гармонія — у всіх сферах життя.

Добробут у фінансах:
  • за останні два роки виручка мого проекту перевищила 100 млн рублів, а за минулий "кризовий" місяць — склала близько 7 млн рублів, це не включаючи Наташин магазин, а також інші джерела.
  • мій проект і всі мої починання останніх років засновані на розумінні кармічних принципів процвітання і я бачу, як з кожним роком відбувається розвиток і розширення — природно і екологічно.
  • нерухомість на Балі і в Криму, шоу-рум в центрі Москви і ще один відкриваємо на Балі, будуємо ретритний центр, розвиваю ще ряд проектів, займаюся благодійністю.
однак цілісне процвітання — Це не тільки фінансове благополуччя:
  • Це ще й якість відносин з людьми — з батьками, з дітьми, з колегами
  • Це любов і гармонія в сім'ї, з коханою людиною
  • це друзі (і що важливо — відсутність ворогів)
  • Це ще здоров'я і життєвий тонус, енергетика
  • це збалансованість життя, час на духовну практику
  • це творча реалізація, розкриття призначення
  • і звичайно ж, це внутрішній стан — наскільки кожен твій день наповнений змістом, радістю, щастям.
ми можемо поділитися тільки тим, що маємо самі, що прожито на своєму досвіді. Я з радістю готовий поділитися з тобою тим, що досліджую всю свою усвідомлену частину життя.

А ти вже сам вирішуй, наскільки мій досвід і знання можуть бути тобі корисні.

тиждень 1 і 2: менталітет процвітання і кармічні принципи процвітання
"Грошей немає. Мені що їх вкрасти чи що?"

Нещодавно один з читачів поділився, що таку ось "мантру" постійно вимовляли його батьки в дитинстві ...

Тільки вдумайся, який відбиток такі слова залишають на ще незміцнілої психіці дитини. Чи зможе він з такою установкою бути відкритим достатку в своєму житті?

Насправді, такі "мантри бідності" є у кожного з нас. Проблема в тому, що ці вбрані ще в дитинстві обмежують переконання і токсичні установки до сих пір продовжують надавати свій негативний вплив вже в нашому дорослому житті.

Якщо ми задамося питанням, в чому відмінність людей з різним ступенем успішності в житті, то побачимо цю різницю в картині світу і себе, свого місця в цьому світі, в мисленні і структурі мозку.

А саме-в нейронних зв'язках. Адже всі ці переконання залишаються в нашій підсвідомості на довгі роки — у вигляді сформованих нейронних зв'язків.

Вони обплутують свідомість, немов дроти в знаменитому фільмі " Матриця "і формують підсвідому картину світу, яка і створює нашу особисту" картину світу", нашу особисту реальність з усіма її можливостями і неможливістю.

На жаль, саме тому найміцніші перепони до рясного життя ми не в змозі усвідомити. Адже вони зашиті глибоко в підсвідомості.

На рівні свідомості ми всі не проти бути мільйонерами, мати роботу мрії, подорожувати навколо світу... проте часто на рівні підсвідомості ми забороняємо — саме забороняємо собі бути такими.

Саме тому, незважаючи на свої старання, швидше за все, багато хто з нас як і раніше незадоволені фінансовою стороною свого життя.

А виною тому-суперечливі переконання по відношенню до грошей і багатства. Саме ця суперечливість, часто не проявлена на рівні свідомості, і паралізує наші благі наміри і дії, веде до самосаботажу.

Ти можеш зараз поставити логічне запитання:
"І що? Тепер ми всі заручники цієї картини світу?"

На щастя, ні!

Через розвиток усвідомленості ми здатні крок за кроком, методично і ретельно, "витравити" зі своєї голови "токсичні бур'яни" і культивувати менталітет процвітання і достатку.

Перші два тижні марафону будуть присвячені саме цьому.

Також ми детально розберемо кармічні принципи, які лежать в основі екологічного процвітання.
  • викорінюємо зі своєї голови неусвідомлені токсичні ментальні установки, які блокують потік процвітання в житті.
  • культивуємо менталітет процвітання: детально розбираємо і впроваджуємо в своє життя десять рясних ментальних установок, які відкривають двері процвітання.
  • детально розбираємо кармічні принципи процвітання.
  • від менталітету "браконьєра" до менталітету "садівника".
  • Вчимося створювати цінність, усвідомлюємо і використовуємо "важелі", сіємо кармічні насіння процвітання.
  • Медитація "достаток", медитація"провідник процвітання"
тиждень 3: подружитися з енергією грошей як фінансового аспекту процвітання
Гроші-це енергія, яка живе за своїми законами.

Збільшення грошового потоку - це як збільшення швидкості автомобіля, який ти ведеш. Великі гроші повинні супроводжуватися великою усвідомленістю. Інакше є ризик не впоратися з управлінням. Тому важливо освоїти базові принципи екологічного поводження з енергією грошей.

Цим ми займемося на третьому тижні марафону.

Як подружитися з грошовою енергією і навчитися з нею вміло поводитися?
  • мої принципи поводження з грошима
  • ази фінансової грамотності
  • Екологічне інвестування
  • множинність джерел доходу
  • принципи екологічного фінансового процвітання
тиждень 4: рясні відносини і процвітання в сім'ї
Кожна людина окремо володіє своїм індивідуальним потенціалом процвітання, але коли в парі об'єднується він і вона, рівень процвітання сім'ї може вирости багаторазово.

А може і не вирости.

Тут все залежить від того, наскільки вдасться створити всередині пари ту саму "хімію" — метафізику і синергію взаємин між чоловіком і жінкою.

Ця парна робота, де кожен з партнерів повинен якісно відпрацьовувати свою частину.

І до речі, причому тут секс?

Ось про це ми і поговоримо на четвертому тижні:
  • Як відносини в парі впливають на рівень процвітання?
  • принципи побудови рясних відносин між чоловіком і жінкою
  • процвітання в сім'ї
  • Секс і гроші
тиждень 5: кармічні принципи процвітання в бізнесі. Баланс духовного і матеріального
Цей тиждень буде спеціально для керівників і власників бізнесу. Для тих, хто вже відбувся в матеріальному плані і закрив базові потреби — свої особисті і своєї сім'ї.

Виявляється, на цьому рівні розвитку у людей, які прагнуть до усвідомленого і збалансованого життя, виникають нові виклики.
  • Як застосувати знання про кармічні принципи у своєму бізнесі?
  • як примножити процвітання своєї компанії і забезпечити сталий і екологічний розвиток?
  • чому в бізнесі застій? Як"пробити незримий стелю"?
Також у міру розвитку усвідомленості людини, часто виникають внутрішні конфлікти, відхід в крайнощі:
  • втрата драйву і ентузіазму, втома, депресія, бажання все кинути
  • розчарування в матеріальному і відхід з головою в духовність
  • конфлікт цінностей, недомовленість і нерозуміння з діловими партнерами та співзасновниками
  • усвідомлення неетичності і неекологічності поточного бізнесу, бажання змінити діяльність, але при цьому страх втратити, що маєш і залишитися без грошей.
неминуче, всі внутрішні конфлікти і неясності керівника або власника бізнесу "б'ють" по процвітанню всієї компанії.

На п'ятому тижні поговоримо:
  • вчимося зберігати баланс духовного і матеріального і не падати в крайнощі
  • як вчасно помітити, що ти втратив баланс?
  • як домогтися синергетичного ефекту між духовним і матеріальним розвитком?
  • як вирішити внутрішній конфлікт і бути щасливим?
https://privatelink.de/?http://welcomebackhome.academy/prosperity

Угорі