Що нового?

Придбаний [[welcome back home] Марафон продуктивності. Пакет "особиста продуктивність" (ігор Будніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 1 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.2 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як все встигати?
Продуктивність без досягання. Практика постановки намірів
"повинен сказати, мій підхід до продуктивності вельми незвичайний:

Багаторічна практика йоги і медитації наклала сильний відбиток на моє сприйняття світу, в результаті у мене сформувався ціннісно-орієнтований підхід до продуктивності.

1. Я не достигатор
Хоча практично все, що починаю, доводжу до кінця.

2. Я не прихильник фішок і лайфхаків
Для мене продуктивність - це спосіб життя і мислення, це про зміну менталітету, про розвиток системного і стратегічного мислення, це про розвиток ряду навичок і звичок, про глибокий контакт з собою, інтуїтивне відчуття, про внутрішню ясність, розуміння себе, вміння управляти своєю увагою і станом.

3. На моєму телефоні немає жодного додатка по продуктивності.
Я не вірю, що телефон може зробити когось більш продуктивним, скоріше навпаки. Але я знаю, як знайти джерело внутрішньої мотивації, як з'єднатися зі своїм внутрішнім драйвом, де його шукати.

4. Я не фанат прискорення і багатозадачності, швидкочитання і сліпий друку.
Щоранку я по годині пишу від руки пір'яною ручкою.

Всі свої напрацювання та інсайти по продуктивності за 7 років творчого життя я упакував в 4-тижневу програму"

1 і 2 тижні
  • Вчимося грамотно визначати пріоритети на рік, місяць, тиждень, день - ділюся своїм авторським підходом
  • Робота з намірами, перевірка своїх намірів на чистоту
  • знайомимося з виграшними стратегіями продуктивності, перепрошиваємо свій менталітет, формуємо нові навички
  • Що таке "говнорела " і" високооктанові " справи, як їх розрізняти і де їх місце в твоєму продуктивному дні?
  • творчий режим дня
  • Ритуали продуктивності та створення продуктивного середовища
  • впроваджуємо щоутренніе практики досягнення пікових станів і збільшення ресурсу уваги і концентрації
  • мої особисті принципи продуктивності, сформовані за останні сім років творчого життя
  • авторська практика прояснення
  • розвиток інтуїції як вищого прояву продуктивності
3 тиждень
  • докладний розбір основних ворогів продуктивності: знаємо ворогів в обличчя, розвиваємо здатність своєчасно діагностувати, вчимося долати
  • 50 Відтінків неясностей - як затикати в ресурс?
  • енергетичні та фінансові борги-чому це ворог продуктивності і що з цим робити?
  • параліч вибору-практичні поради, як подолати
  • перевантаження та емоційне вигорання
  • прокрастинація
  • перфекціонізм
  • відволікання
https://privatelink.de/?http://welcomebackhome.academy/productive

Угорі