Ваші фотографії вже не будуть колишніми. Вони будуть виділяти вас серед інших сучасних фотографів і клієнти звернуть на це увагу.
Валерія Грачова не тільки майстер обробки, а й професійний фотограф, тому легко знаходить спільну мову з нашими студентами.
програма курсу:
заняття 1:
- Оптимізація інтерфейсу та інструментів в Adobe Photoshop
- Тенденції в ретуші
- Основні моменти, на які потрібно звернути увагу. Як зрозуміти, що прибирати при ретуші, а що залишати
- Ретуш шкіри методом частотного розкладання
- Як не втратити текстуру шкіри і зробити природну ретуш
- Збереження зображення для соц. мереж і друку
- Ретуш очей, волосся, одягу
- Промальовування обсягу за допомогою Dodge & amp; Burn
- Імітація текстури шкіри різними способами
- Створення Actions для прискорення процесу обробки
- Корекція фігури
- Ретуш чоловічого портрета
- Надання різкості фотографії
- Вирівнювання експозиції та тональності шкіри
- Теорія та аналіз кольору
- Корекція кольору. Де шукати натхнення і напрацьовувати надивленість
- Корекція кольору в Lightroom і Adobe Camera RAW
- Створення і робота з пресетами
- Корекція кольору в різних колірних профілях
- Корекція кольору за референсом
- Робота з плагінами
- Робота з шумом і різкістю
- Лайфхаки, які дозволять виправити важкі моменти на фотографії
- Наявність ноутбука з встановленою програмою Adobe Photoshop сс
- Графічний планшет
- Знання і впевнене володіння: шарами, масками, базовим набором інструментів для обробки шкіри
- впевнене користування ПК
розклад:
- Курс складається з 5 занять
- Тривалість: 5 днів
22 листопада 2022 з 19:00-22:00
23 листопада 2022 з 19:00-22:00
24 листопада 2022 з 19:00-22:00
25 листопада 2022 з 19:00-22:00
Валерія про себе:
Мене звуть Грачова Валерія, Я фотограф, ретушер і викладач з вищою освітою і великим досвідом зйомок. Освіту я отримала в своєму рідному місті по Кіно-фото-Відео спеціалізації в ОГІІК і потім викладала в ООККІІ (коледжі мистецтв).
Фотографією я займаюся з 2014 року, за цей час я встигла попрацювати в різних жанрах: від зйомки інтер'єрів до репортажу. Останні 5 років я знімаю комерційні замовлення для брендів, модельні тести, приватні зйомки для celebrity's і real people, також я співпрацюю з періодичними виданнями.
Останні пару років я займаюся комерційною ретушшю. Ретушувала обкладинки, cover story, editorial для журналу L'officiel.
На моєму рахунку робота з такими брендами та іменами, як Сбербанк, Tom farr, BLCV, Діана Сабурова, Моя Мішель (Тетяна Ткачук), Дмитро Ємельянов, Поліна Аскері.
https://privatelink.de/?https://whitephotoschool.ru/course/ourcourse/adobe-photoshop-kommercheskaya-retush-dlya-fotografov/