ДАВНО ХОТІВ ПОЧАТИ ПРАЦЮВАТИ З БРЕНДАМИ?
Це твій шанс!
Бренди масово йдуть на маркетплейси і їм потрібні фотографи! Середня вартість знімального дня у бренду від 20 000 рублів. Діяти потрібно зараз, поки це дуже затребуване і є можливість зайняти місце в ніші. чого ти чекаєш?
Цей майстер-клас ДЛЯ фотографів, які хочуть:
- регулярну зайнятість і постійну високооплачувану роботу
- вийти на іміджеві дорогі зйомки
- прокачати особистий бренд і зарекомендувати себе на ринку
- напрацювати зв'язки і з часом виходити на більші бренди
- навчитися знімати актуальну і продає картку товару, щоб бренди поверталися до тебе
- Не хочеш боятися за те, що знімаєш навмання
- Не хочеш відмовлятися від зйомок тільки тому що не вмієш так знімати
- Не готовий ризикувати зіпсованими відносинами з брендом, отримати погану репутацію серед інших брендів, обрубавши з кінцями на роки вперед, вхід собі в цю індустрію
- Не хочеш потрапити на штраф за зіпсовану зйомку
- і не готовий упускати випав шанс
Бренди не візьмуть фотографа на "спробувати" без портфоліо. Час для них-найцінніший ресурс. А значить, мета курсу-провести тебе від стану "я нічого не знаю" до фотографа з портфоліо, який знає, як зняти будь-який лук, в будь-якій студії, за вимогами найпопулярніших маркетплейсів.***** А також складемо тобі лист, який ти будеш відправляти брендам з пропозицію про співпрацю.
Програма
Як зібрати портфоліо і почати працювати з брендами на маркетплейсах. Чітка послідовність дій з чого почати, якщо зараз немає такого досвіду взагалі;
Підготовка. Де і як перед зйомкою Софі збирає референси, на які бренди орієнтується, як попередньо збирає картку товару, дивимося пози для моделі;
Практика"просто повторюй за мною". Всі найпопулярніші види одягу. Мета показати, як знімається той чи інший образ в залежності від стилю одягу;
Знімаємо 5 образів: класичний костюм, повсякденний стиль, речі зі шкірозамінника, плаття і спортивний стиль. Софі покаже, з яких ракурсів складається картка товару, розповість про нюанси одягу, про які знають тільки практики;
Покажемо 4 найбільш ходові світлові схеми, які може повторити кожен в будь-якій студії з циклорамою: 2 схеми з двома джерелами, 1 схема з трьома джерелами і класична Комерційна каталожна схема з чотирма джерелами;
Розберемо вимоги маркетплейсів Wildberries, Ozon, Lamoda до фотографій і докладемо їх до майстер-класу.
Софія КАРАЙВАНСЬКА
Мій досвід у викладанні більше 5 років, а в комерційній фотографії більше 13 років!
Мої роботи ви могли бачити в акаунтах топових моделей і на обкладинках журналів: Harpers Bazaar, Grazia, Vogue, Hello!, Marie Claire, Ok!, Elle, Posta Magazine та Peopletalk.
Я вже кілька років співпрацюю з брендами: Монохром, Ніоксин, Себастьян, мрії Ахмадулліною, Solo u, Ax.Matova Cinema, 22/11, Професіонали Wella, Londa, системні професіонали, OMD Resolution Russia, Maybelline, Freddy та іншими.
Посилання
https://privatelink.de/?https://whiteonline.moscow/mk-marketplaces-shooting#want-to-buy