Переглянути вкладення 14277
Will. Чому може навчити нас простий хлопець, який став найбільш високооплачуваним актором Голлівуду
Анотація від ЛітРес
Вілл Сміт. Сьогодні це ім'я відоме всьому світу. Але мало хто знає, який шлях пройшов голлівудський актор, щоб заслужити любов мільйонів. Автобіографія, написана у співавторстві з Марком Менсоном, піднімає завісу над цією таємницею.
"Will. Чому може навчити нас простий хлопець, який став найбільш високооплачуваним актором Голлівуду " простежує долю актора від самих витоків. Відверто, без купюр Сміт говорить про дитинство, юність, непростий шлях становлення, про особисте життя і пошуках щастя. Це історія дивовижної подорожі по світу музики і кіно, історія про те, як досягти вершин, піднявшись по крутих сходах успіху.
Як Вілл Сміт перетворився з наляканої дитини в одного з найвідоміших акторів і музикантів сучасності? Це історія про внутрішню трансформацію і зовнішній тріумф, про злети, падіння, поразки і перемоги.
Сміт говорить про самопізнання, глибокий аналіз помилок, винесені уроки і життя, яка ховається за зовнішнім блиском, про те, як одна видатна людина справляється зі своїми емоціями. Вілл розмовляє з кожним читачем як з добрим другом, ділячись потаємним, зриваючи покриви з таємного. Поєднання справжньої мудрості і живої історії створює дивовижний і відвертий симбіоз, що дозволяє доторкнутися до чужої душі.
опис книги
"Я завжди вважав себе боягузом. Велика частина моїх дитячих спогадів так чи інакше пов'язана зі страхом: Я боявся інших дітей, боявся покалічитися, боявся зганьбитися, боявся, що мене будуть вважати слабаком".
Важко повірити, але саме так починає свою сповідь зірка Голлівуду і улюбленець мільйонів Вілл Сміт. Складні стосунки з батьком, дорослішання, запаморочлива кар'єра і непросте особисте життя – про це та багато іншого Містер "я – легенда" відверто розповів в автобіографії "Will".
Смілива, надихаюча книга написана у співавторстві з Марком Менсоном, автором багатомільйонного бестселера"тонке мистецтво пофігізму".
Обкладинку книги розробив художник-візуаліст з Нового Орлеана Брендан" Bmike " Одумс.
У форматі PDF A4 збережений видавничий макет книги.
- Об'єм: 500 стор. 66 ілюстрацій
- Формат: fb2, fb3,epub, ios, epub, rtf, a4.pdf, a6.pdf, mobi, txt
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/mark-menson/will-chemu-mozhet-nauchit-nas-prostoy-paren-stavshiy-samym-vys/