Що нового?

Придбаний [World of Psychology] успішна приватна практика. Базовий пакет (Марина Семілеткіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5791 ГРН
Учасників: 0 з 76
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 79.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У цьому курсі Ви отримаєте всі необхідні знання і навички, щоб почати консультувати і розвинути свою приватну практику. Створюючи курси з окремих тем практичної психології, ми отримуємо безліч питань з розряду " як почати практикувати?", "Як сформувати приватну практику?", "Де взяти клієнтів?"На основі ваших питань і найбільш частих складнощів, ми склали унікальний практичний курс. Курс-навігатор, курс-мотиватор, курс-підказку. Він спрямований на те, щоб ви вже в процесі проходження курсу почали свою практику. І змогли допомогти клієнтам максимально ефективно.

Звичайно, цей курс не замінює знань по всій психології. але запитайте себе: яку частину отриманих знань ви застосовуєте на практиці? Чи не виходить так, що витративши багато часу і грошей на різні навчання, ви досі не заробляєте власною практикою? У цьому курсі ми з вами будемо освоювати все, що необхідно для початку практики консультування. Курс побудований за принципом "взяв - і застосував". Тобто ви отримаєте практичні інструменти для впровадження у власну практику

я сама будувала свою приватну практику" з нуля " і знаю, які підводні камені очікують новачків на цьому шляху. Безліч пройдених навчань з просування зробили для мене очевидним, чому після таких курсів психологи не починають практикувати. Чого не вистачає в курсах маркетологів, а що ми можемо у них запозичити. Я глибоко переконана, що в кожному з нас є глибокий потенціал. І наш курс допомагає психологам розкривати свої здібності і заробляти гроші улюбленою справою.

особливості курсу
  • тільки те, що працює. Курс максимально практичний, без води. Я зробила вичавку того, без чого приватна практика " не злетить
  • чітка структура. Системність-моя сильна сторона. Я передам вам чітку покрокову систему побудови приватної практики
  • екологічність. Я приділяю багато уваги побудові відносин на курсі. Адже ми психологи і пам'ятаємо закон: людина навчається новому тільки в умовах прийняття і безпеки
  • відпрацювання навичок. Між заняттями учасники (за бажанням) зустрічаються в трійках і відпрацьовують всі техніки на практиці
Курс для тих, хто хоче розвинути приватну практику:
  • студенти психологічних вузів
  • випускники психологічних факультетів, які бажають почати консультувати
  • професіонали, які відновлюють навик консультування
  • Психологи, які працюють в організації, але хочуть почати приватну практику
СТАРТ 17 квітня
https://privatelink.de/?https://worldofpsychology.ru/praktika

Угорі