[COLOR=# ff0000] вартість необхідно уточнити![/COLOR]
Формат: ви можете читати, слухати або дивитися відеоуроки, які не тільки дадуть цінні знання, а й піднімуть настрій. Я перфекціоніст, і у мене дуже мало вільного часу, тому написання цього курсу розтягнулося вже на два з гаком роки. Його план я написав ще в 2019 році. А потім при кожній можливості його коригував і доповнював корисною інформацією.
нічого нудного і нудного. Ніякої води. Налийте чай і насолоджуйтеся процесом.
про курс:
[COLOR=# b300b3]якщо у вас є сильний продукт, але немає сильного тексту - у вас немає нічого. Але якщо у вас є сильний текст, ви зможете продати що завгодно![/COLOR]
Старт продажів курсу-кінець лютого 2022
Старт курсу 01.03.2022
ви отримаєте: матеріали курсу. Формат: ви можете читати, слухати або дивитися відеоуроки, які не тільки дадуть цінні знання, а й піднімуть настрій. Я перфекціоніст, і у мене дуже мало вільного часу, тому написання цього курсу розтягнулося вже на два з гаком роки. Його план я написав ще в 2019 році. А потім при кожній можливості його коригував і доповнював корисною інформацією.
нічого нудного і нудного. Ніякої води. Налийте чай і насолоджуйтеся процесом.
про курс:
- Ви ж не плануєте стати письменником? Точно? Навіщо тоді вчитися? Російська начебто знаєте, клавіатурою володієте ... але навіть той, хто ненавидить писати і не планує завтра почати строчити свої перші пости в Instagram, все одно пише - листи, резюме, оголошення, запрошення, комерційні пропозиції, відгуки на фільми, тексти для сайтів, легенду про свою машину на Авто.ру, продає в Instagram свічки і мило ручної роботи.
- а можливо, ви хочете написати свій курс? Так, для цього теж потрібно навчитися писати. А може бути, все-таки Хочете чимось ділитися зі своїми передплатниками, нехай їх поки 15, і двоє з них теж ваші акаунти? Повірте, це важливий навик. Він відкриває перед вами багато дверей, допомагає домагатися результату, заробляти гроші і економити час.
- ви можете прочитати сотню книг великих підприємців, пройти всі курси, вивчити уздовж і поперек психологію успіху, але у вас нічого не вийде, якщо ви не вмієте писати. Це основа всього.
- мене звуть Євген Фіст. Я блогер, фотограф, музикант і автор двох книг-бестселерів — "Слава блогу" і "Червона книга". І ці книги не про те, як писати книги. Вони про життя і кожного з нас, мотивують і піднімають настрій. Книги, які з великим задоволенням читають. А це важливий момент!
- я написав сотні пісень і тисячі постів в Instagram. Навчив писати Класні Тексти десятки клієнтів на особистих консультаціях (тепер я і сам своїх учнів із задоволенням читаю). Але ще кілька років тому я взагалі не вмів писати, а в школі у мене була трійка з російської мови. Але це не завадило мені спробувати написати перший текст і стати одним з найбільш читаних блогерів в Instagram. За ці роки у мене з'явився великий досвід, який я відточував день за днем на сотнях тисяч читачів. Виявилося, що цьому можна досить легко навчитися і навчити інших. Головне-зрозуміти і прийняти деякі правила і основи.
Старт продажів курсу-кінець лютого 2022
Старт курсу 01.03.2022
https://privatelink.de/?https://www.evgenyfist.com/school