Що нового?

Придбаний Хакаматон: Енергія (Ірина Хакамада)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 916 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Хакаматон: енергія-це інструмент управління своєю енергією

Я розробила його, щоб ви навчилися не тільки спустошуватися за допомогою медитацій, а й знати, як грамотно наповнюватися. На марафоні не буде простих завдань, теорії та нудних лекцій. Ви навчитеся визначати свій тип енергії для продуктивної роботи, підключіть сексуальну енергію, вивчіть мою методику роботи з грошима, відкриєте потік до Всесвіту. Навчіться зберігати енергію.

Для кого створено Хакаматон: енергія
Для тих, хто вже мене знає, і розуміє-халява тут не проскочить.
Для тих, хто тверезо усвідомлює свої проблеми
Для тих, хто звик присмоктуватися до чужої енергії для отримання своєї, але хоче це змінити
Для тих, хто боїться нового. Я розповім, як я боролася зі своїм страхом На Burning man, а подолавши його, отримала потужний Інсайт, яким поділюся з вами
Для тих, хто витрачає енергію даремно. Більше ніхто не зможе образити вас, якщо ви самі не дозволите
Для тих, хто поглинений інформаційним шумом. Навчіться звільнятися, щоб йти своїм шляхом
Для тих, хто не знає, з ким можна продуктивно ділитися енергією. Обміняєтеся енергією зі своїм оточенням.

результат - як у автомобіля, якому поставили реактивний двигун.
На що ми витрачаємо енергію
Часта втома-перша ознака того, що ви не керуєте енергією.
До чого це призводить? Хвороби нервів, інфаркти, суглоби, судини — все запущено по всіх фронтах.
Ви заперечите " я віддаю енергію роботі, сім'ї, соціуму, справам і не відчуваю віддачі, тільки знесиленість, та якого фіга?"
І напевно у Вашому оточенні є люди, які встигають працювати, вчитися, подорожувати, відпочивати, купувати собі бажані речі, ростити дітей і ходити по вечірках.
Просто вони вміють управляти енергією. Віддавати - не означає Керувати.
Яка буває енергія
Енергія самореалізації

найпотужніша, мабуть.навчившись нею управляти, людина заробляє хороші гроші, обростає відмінними соціальними зв'язками, знаходиться на підйомі. У величезної кількості геніальних творчих людей енергії вистачає лише на періодичні сплески, після яких вони роками не можуть відновитися, відчувають себе пригніченими і впадають в депресію. Все від невміння заповнювати енергію.

енергія грошей
Ця енергія навчилася керувати світом в цілому і людьми зокрема. Як тільки людина хоче "мати багато грошей", він починає цю енергію втрачати: гроші висмоктують її. Як тільки людина вчиться керувати її, гроші починають сипатися в руки.
Найперше, що навчився робити стародавня людина — відтворювати собі подібних. З тих пір сексуальна енергія закладена в наші інстинкти, в нашу ДНК. Якщо з цим видом енергії все погано, людина постійно помиляється у відносинах, вибирає не тих, не може знайти любов, не може насолоджуватися їй.

енергія творчості
Ця енергія-це і є ви. Вищий пілотаж-знайти і утримати в собі супергероя. Деякі люди витрачають себе на нелюбиму роботу, настрій інших людей, Пошук заробітку, плітки, порожні розмови. Я вмію акумулювати цю енергію і не розпорошувати її на дрібниці. А ви?

https://privatelink.de/?https://hakamaton.ru/hakamadec_free#forma

Угорі