Моя мета - навчити Вас їсти досхочу і худнути, без виснажливих тренувань, без таблеток і ліків. Найчастіше у пацієнтів я спостерігав таку картину: людина сідає на будь-яку дієту, скидає іноді дуже навіть пристойну кількість кілограм. Але через місяць я бачу його знову повернув ці та додаткові кілограми."Доктор Шишонин
Для того, щоб не зриватися, не набрати заново вагу і відчувати себе добре - просто необхідно харчуватися смачно і не відчувати себе голодним.
Новий підхід до схуднення використовує базові закони фізики, а саме термодинаміки. Тому доктор назвав його "термодинамічне харчування". Зверніть увагу! Чи не дієта, а саме харчування. Ви не повинні голодувати або відчувати постійну незадоволеність. Ми насичуємо організм потрібними речовинами, а не виснажуємо голодуванням.
Для того, щоб не зриватися, не набрати заново вагу і відчувати себе добре - просто необхідно харчуватися смачно і не відчувати себе голодним.
Новий підхід до схуднення використовує базові закони фізики, а саме термодинаміки. Тому доктор назвав його "термодинамічне харчування". Зверніть увагу! Чи не дієта, а саме харчування. Ви не повинні голодувати або відчувати постійну незадоволеність. Ми насичуємо організм потрібними речовинами, а не виснажуємо голодуванням.
більше 8 годин відео
Що являє собою курс
5.Угпеводы
6. Білки
7.Енергетичний обмін
8.Лактоза. глютен. Вітамін Е)
15.Солодке-так! Цукор-ні!
16.Читаємо етикетки
17. Практичні поради
Білки, жири, вуглеводи
Які гормональні захворювання призводять до надлишкової маси тіла. як визначити. що вони присутні в житті людини і що з цим робити
Які аналізи потрібно здавати людині і як розібратися в цих аналізах
Як часто здавати аналізи, щоб контролювати своє здоров'я. що дозволить вам вчасно реагувати на відхилення і вчасно вжити заходів
Що показує кожен аналіз і як це допоможе вам контролювати зайву вагу і утворення атеросклеротичних бляшок
Як часто і чому потрібно проводити УЗД черевної порожнини і що покаже дослідження і як розібратися
в результатах
Що являє собою курс
- Введення
- Їж і худни
- Гормони та аналізи
5.Угпеводы
6. Білки
7.Енергетичний обмін
8.Лактоза. глютен. Вітамін Е)
- Вітаміни
- Біологічно активні елементи
- Індекси
- Панкреатит
- Індекс. Практика
15.Солодке-так! Цукор-ні!
16.Читаємо етикетки
17. Практичні поради
Білки, жири, вуглеводи
- Що таке амінокислоти і які продукти вживати. щоб підтримувати правильний баланс незамінних амінокислот.
- Які функції виконують білки в нашому організмі і які з них вкрай важливі для здоров'я нашого організму.
- Що таке вуглеводи і як вони впливають на вагу нашого тіла
- Які 2 продукти потрібно обов'язково виключити з раціону,.якщо ви хочете скинути вагу
- Що таке інсулінорезистентність і як не заробити діабет другого типу
- яке джерело енергії по-справжньому потрібен нашому організму для підтримки всіх його функцій і як ми повинні його поставляти
- чому. вживаючи жири. Ви не набираєте вагу
- яка їжа насправді живить наш імунітет і що буде, якщо виключити цю їжу з раціону
- дізнаєтеся. як насправді утворюються бляшки в судинах і чому жир тут ні до чого
Які гормональні захворювання призводять до надлишкової маси тіла. як визначити. що вони присутні в житті людини і що з цим робити
Які аналізи потрібно здавати людині і як розібратися в цих аналізах
Як часто здавати аналізи, щоб контролювати своє здоров'я. що дозволить вам вчасно реагувати на відхилення і вчасно вжити заходів
Що показує кожен аналіз і як це допоможе вам контролювати зайву вагу і утворення атеросклеротичних бляшок
Як часто і чому потрібно проводити УЗД черевної порожнини і що покаже дослідження і як розібратися
в результатах
https://privatelink.de/?https://doctor-shishonin.ru/catalog_new/pitanie-zhizni-s-doktorom-shishoninym/