Хочете пройти навчання і грамотно чистити меблі? Знати всі нюанси про чищення килимів? Вміти виводити важкі плями? Не псувати і не знебарвлювати тканину?
Або ви вже чистите меблі, але всі Ваші знання обмежуються порошком від Karcher, а бюджет на навчання сильно обмежений?
Я вирішив вашу проблему і написав цю книгу спеціально для вас!
У ній я зібрав цілий багаж цінностей, який вирішить всі проблеми і дасть відповіді на всі ваші запитання. Починаючи від детального і обґрунтованого вибору обладнання та інвентарю, закінчуючи технологіями і нюансами Чищення.
що будете знати і вміти після її прочитання?
Вміти правильно вибирати і не переплачувати за надійне обладнання.
Правильно розставляти пріоритети в покупці інвентарю/хімії, що необхідно, а на чому можна заощадити.
Знати типи тканин і килимів і методи їх ефективної чистки.
Знати, як не зіпсувати меблі/килим і на які нюанси для цього потрібно звертати увагу.
Знати нюанси Чищення матраців.
Як і чим ефективно видаляти запахи.
Як виходити з непередбачених ситуацій експертом в очах клієнта.
Знати перевірену хімію, а її там аж цілих 3 сторінки, з назвами і поясненнями.
Грамотно і ефективно проводити видалення різних плям, запобігаючи знебарвлення тканини.
І ще багато різних нюансів з мого особистого, багаторічного досвіду.
Чому така низька вартість за таку кількість цінної інформації? Ціну я зробив з урахуванням свого досвіду в навчанні персоналу, щодня до мене звертаються люди за навчанням, але платити по 5000 рублів за курс, обмежений бюджет не у всіх дозволяє. Іноді я проводжу масові вебінари, але є ті, хто не може/хоче чекати по місяцю, а хоче відразу почати діяти. Тому я і написав цю книгу, з урахуванням того, що ви її окупите вже на етапі покупки обладнання, а у кого воно є, то вже з Вашого першого замовлення, а знання будете черпати з неї постійно!
Електронна версія книги.
У даній книзі я зібрав весь свій досвід, по обладнанню, технологіям, матеріалам і покриттям, хімії, пятновиведенію, ситуацій з клієнтами. Ви можете бути новачком, хто тільки починає дану справу, або майстром з досвідом, підсумок залишається один, відкрити її доведеться ні раз.
https://privatelink.de/?https://vladislavyumatov.com/knigapohimchistke/